Pojechałem na Okrężną 87 i kupiłem tego Amsoila. Prywatna posesja, przyjął mnie bardzo miły pan w sile wieku i zaprowadził do małego magazynu. Cena 199, zapytałem o możliwość utargowania niższej ceny, bo to trochę drogo, za Motula płaciłem góra 150zł. Facet powiedział, że następnym razem zapłacę 20zł mniej. No to już się ucieszyłem ale jeszcze spytałem czy nie opuści już teraz z 10zł to mu zrobię reklamę na forum - zgodził się i zapłaciłem 189zł. Dostałem jeszcze naklejkę
Na razie na temat oleju nie mogę się wypowiadać ale jeśli chodzi o obsługę i podejście do klienta to jest na wysokim poziomie.
Znaleźć ten adres nie jest łatwo bo ulica Okrężna jest poszatkowana na kilka odrębnych odcinków położonych w różnych miejscach
poza tym obok jest jeszcze ulica ORężna (!). Generalnie trzeba szukać odcinka ulicy Truskawieckiej położonego między ul.Zdrojową a Okrężna i Morszyńską. Zaparkować można właśnie na Truskawieckiej (wjazd tylko od Zdrojowej) lub na końcu Okrężnej i przejść 20m chodnikiem jakby wgłąb do Truskawieckiej.