degano napisał(a):
Witam wszystkich fanatyków aut Audi chcialbym do was dołączyć ale mam problem z zakupem auta.
Znalazlem autko Audi a3 sportback z silnikiem 2.0 o mocy 200km rocznik 2008 ktore zostalo sprowadzone i jezdzilo w Polsce przez ponad rok.
Chcialbym sie od Was dowiedziec kilku rzeczy z ktorymi mam problem :
1. Czy jest problem z częsciami do Aut Audi ktore byly wypuszczone na rynek USA?
2. Jakie moze byc srednie spalanie tego auta poniewaz z tego co sie orientowalem w polsce w tych latach nie byl on dostepny z takim silnikiem
3. Pan sprzedajacy poinformowal mnie o bledzie wyskakujacym przy niskich obrotach (check silnika) powiedzial mi on ze jest on spowodowany zapchanymi kablami albo pompa. Bo skasowaniu bledu na komputerze wyskakuje on po jakims czasie lecz nie rokuje to na prace silnika i mozna z tym bledem jezdzic czy spotkal sie ktos z was z takim problem?
Z gory dziekuje za szybko odpowiedziec poniewaz mam zarezerwowane auto do wtorku a chcialbym o tych rzeczach cos sie dowiedziec
Przepraszam z gory jesli ponowilem jakies pytanie ale lapie sie wszystkieego by jak najszybciej dowiedziec sie o tych problemach
Pozdrawiam wszystkich fanow Aut AUDI!!
Z częściami nie będziesz miał problemu, w najgorszym wypadku 3 tyg. oczekiwania.
Co do spalania, sprawdz w katalogach a pozniej zważ swoje buty
i dodaj 10~15 % poślizgu
Co do check engine, zanim go łykniesz podepnij kompa i sprawdz dokładnie co za błąd wyskakuje w bajki handlarza ja bym nie wierzył.
Jak powiesz mi jaki błąd i kod to powiem coś wiecej o możliwych usterkach.
Pzdr,
AW