.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 20:40:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Boję się skrzyni automatycznej... Czy słusznie ?
PostNapisane: 21.paź.2013 14:16:16 
Moderator

Auto: S6 C4
Ja wykasowałem Twojego posta... A dlaczego ? Bo się powtarzasz i piszesz ciągle o tym samym. Do tego niezwykle "treściwie". Jeśli uważasz to za żenadę i dziecinadę to popatrz na poziom i styl swoich wypowiedzi...

+
CFFB

PostNapisane: 21.paź.2013 14:24:25 
Użytkownik

Auto: C7
gitmar napisał(a):
Ja wykasowałem Twojego posta... A dlaczego ? Bo się powtarzasz i piszesz ciągle o tym samym. Do tego niezwykle "treściwie". Jeśli uważasz to za żenadę i dziecinadę to popatrz na poziom i styl swoich wypowiedzi...

Wszystko już zostało napisane na tym forum i nie tylko ja się powtarzam.
Także ty wypisujesz te same pierdoły i co i nic.
A tak wogóle to napisałem na dany temat swoją opinie ,a że nie po twojej myśli to kasacja.
Zastanów się trochę i wyluzuj .

PostNapisane: 31.paź.2013 17:54:58 
Użytkownik

falko29 napisał(a):
....Nie jestem przekonany jakoś do skrzyni automatycznej ..

ja też ale w terenie 4x4 o wiele lepsza przy płynnych bardzo powolnych podjazdach lub piaszczystych podjazdach gdzie na reduktorach silniki dusi a w automacie może trochę pojechac na "półsprzęgle"

ale do rzeczy
moje główne na NIE dla automatu to możliwośc holowania lub brak możliwości bo niektóre można a niektóre tylko laweta pytanie jak w tym przypadku

PostNapisane: 31.paź.2013 19:19:00 
Użytkownik

Auto: c3,c4,c5,c5
dziś odebrałęm swoje audi A6c5 po naprawie skrzyni biegów Jest to mój trzeci automat i czwarty też bedzie automat Wiem że naprawy są kosztowne i ryzyko jest spore Ale powinnismy się zastanowić dlaczego stworzono automatyczną skrzynie biegów ? dla wygody! i za to się płąci ,równie dobrze zamiast planowanej c5 możesz kupić c3 proste ,tanie ,mało co jest do popsucia Ale kupujemy coraz to nowsze auta włąsnei dla wygody Ja wybuliłęm kase i mam nadzieje że przez nastepne kilka lat bede się cieszył "prawą wolną" przy zapalaniu papierosa , odbieraniu telefonu trzymaniu żony ,koleżanki za kolano i tysiąca innych rzeczy które jest robić łątwiej i bezpieczniej ,bo uwqażam że automat jest bezpiecznijeszy w jeździe niż manual Fakt każdy by chciał kupić samochód i liczyć na to że nic nie bedzie trzeba w nim robić oprócz wymiany oleju ale tak to już w żyiu bywa że nie wszystko się udaje Tak wiec mimo że miesiąc po kupnie wysypała mi się skrzynia i wypłukała moją kieszeń do czysta to dzis kupując samochód ani chwili nie zawachałbym się na kupnem automatu

PostNapisane: 10.lis.2013 23:13:40 
Użytkownik

Auto: 80b4
A ja nie zawahałem się kupując w przeciągu roku juz drugie auto z zestawem V8 + manual... automaty miałem 2, nie psuły się... ale przyjemnosc z jazdy mniejsza, osiągi slabsze.

PostNapisane: 11.lis.2013 14:24:59 
Użytkownik

Frolik napisał(a):
A ja nie zawahałem się kupując w przeciągu roku juz drugie auto z zestawem V8 + manual... automaty miałem 2, nie psuły się... ale przyjemnosc z jazdy mniejsza, osiągi slabsze.

a co to za drugie auto z v8 i manualem?

PostNapisane: 15.lis.2013 10:42:27 
Użytkownik

Auto: 80b4
BMW.
Chciałem S6 ale nie było nic godnego uwagi z S6 z manualem przez kilka miesięcy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1