metyoo napisał(a):
*Robi* napisał(a):
metyoo napisał(a):
*Robi* napisał(a):
I znowu Kubica w rowie.
http://www.rp.pl/artykul/12,1065018-Wyp ... tanii.html Ukończył chociaż jakiś rajd na mecie a nie w rowie?
Kolejny hejter....
I kto jeszcze
Nie umiesz odpowiedzieć normalnie na zadanie pytanie? Nie śledzę jego kariery teraz, ale co słyszę że Kubica gdzieś startuje to posadzi auto po za drogą. I to ze mu się nie powiedzie na trasie jest bardziej nagłaśniane niż jego wygrane. Stąd moje pytanie.
Tak potrafię odpowiedzieć na zadane pytanie, ale po co, skoro w 99% do ciebie nie dotrze. Wątek przez chwilę był martwy, więc musiałeś sobie zadać trochę trudu, żeby go znaleźć i napisać to co napisałeś.
Skoro nie śledzisz kariery, nie interesujesz się, to po co w ogóle ta wypowiedź? Gdyby w każdym rajdzie lądował poza trasą na dachu to z pewnością nie wywalczyłby mistrza WRC2 i pewnie w nagrodę za rozbijanie samochodów nie dostałby samochodu klasy WRC, żeby i tego rozbić.
Chłop nie uznaje kompromisów i zawsze jedzie na 100% możliwości, bo on chce się ścigać, a nie tylko dojeżdżać do mety.
Mikko Hirvonen też się rozłożył i co? Też melepeta?
Swoje głupkowate uwagi zachowuj dla siebie, a napisałem to co napisałem, bo zamiast dowiedzieć się czegoś więcej, bo jak sam stwierdziłeś, że nie śledzisz jego poczynań, piszesz piszesz takie głupoty.
Nie obraź się, ale to była wypowiedź na poziomie pryszczatego gimnazjalisty z onetu.
Nie wiem po jakiego h.ja się unosisz? Nie mierz wszystkich swoją miarą, bo jak do ciebie nie dociera 99% to nie znaczy ze do reszty tak samo.
Głupkowate teksty, uwagi wyszły od ciebie
metyoo napisał(a):
"Kolejny hejter...." .
metyoo napisał(a):
Skoro nie śledzisz kariery, nie interesujesz się, to po co w ogóle ta wypowiedź?
To nie wypowiedź, tylko pytanie.
metyoo napisał(a):
bo zamiast dowiedzieć się czegoś więcej......
Dowiedziałem się od
Leo który potrafił odpisać na pytanie. Luźne pytanie , luźna odpowiedź. Nie jestem Kubicą podniecony jak ty i nie będę szczegółowo badał jego poczynań.
metyoo napisał(a):
piszesz takie głupoty.
O jakie głupoty ci chodzi?
Jeśli twoje wypociny nic nie wnoszą do tematu, a nie wnoszą tylko mnie obrażasz to się nie odzywaj.
metyoo napisał(a):
Nie obraź się, ale to była wypowiedź na poziomie pryszczatego gimnazjalisty z onetu.
Co do tego ostatniego zdania, to nie mam powodu się obrażać. Dobrze że się przyznałeś na jakim poziomie są twoje wypowiedzi
A i jeszcze jedna najważniejsza rzecz. Jesteśmy na forum dyskusyjnym.
Definicja z Wikipedii poniżej.
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Służy do wymiany informacji a nie obrażania. Czas na weekend, spadam na browarka ....