tomeksopot napisał(a):
ssimonn napisał(a):
Frolik napisał(a):
Jak chcesz koniecznie kupic b7 w tym budżecie to szukaj 1.9TDI. Inne silniki sobie odpusc, chyba ze 1.8T i 2.0 benz, ale 1.8T będą drozsze raczej....
juz zadałem inne pytanie a nie czy kupić czy nie . wybrałem ze kupie sie popsuje to juz trudno. 1,9 jest malo przynajmniej w mojej okolicy a nie bede jeździł po 200 km żeby wrocic z pustymi rekami.
nie denerwuj się nikt tu nie chce Ci źle doradzić,ale jeśli chcesz kupić koniecznie coś pod domem i na szybko to różnie może potem być... Co do telepania autem,o które pytasz to bez wdawania się w szczegóły ( nikt Ci przez net nie powie co to jest) to na bank to nie jest normalne i może być sygnałem awarii w niedalekiej przyszłości. Jeżeli wyznajesz filozofię jak się popsuję to trudno to bierz,a martwił się będziesz potem. Jedno co pewne to sprzedający będzie miał o jedno zmartwienie mniej...
nie denerwuje sie
ciesze sie ze chcecie pomóc jednak no odradzacie silnik 2.0 a patrzac na przebiegi to tez maja po ponad 200 , 300 tys i jeżdżą. jesli trafie na 1.9 zajechanego to tez może sie okazać że w remont włoże tyle co do 2.0 niestety z używanymi autami może być rożnie i to loteria na co sie trafi. co do tych drgań. wiem że ciezko stwierdzić przez neta
tyle ze nawet uzytkownicy tego audi pisza że np jeżdżą juz tak ileś dziesiat tys km i jest ok . inni zaś że powymieniali sprzegło dwumas itp i nadal jest to samo a innym zaś ustało
. dlatego wolałem zapytać przed wyłożeniem 29 tys
co do mojej filozofii
jak sie popsuje to sie naprawi z checia bym chciał auto co sie nie zepsuje ale jak juz wspomniałem to loteria
B7 podoba mi sie chyba najbrdziej dlatego też na nie patrze . Nie chce mi sie jeździć za autem tak daleko bo jak nie kupie a zsumuje wszystkie wyjazdy to lepiej mi dołożyć i kupić na miejscu cos lepszego. a niestety telefonicznie to wszyscy maja auta z salonu
oczywiscie jesli bedzie w okolicy 1.9 to bardziej bym sie ku niemu skłonił jednak musi spełnić moje oczekiwania, nie kupuje auta na szybko a juz od ponad miesiaca
po paru dalszych wyjazdach mi sie odechciało dlatego szukam miejscowego