Wita serdecznie Władca Pierścieni

Wszystkich pasjonatów motoryzacji i dopieszczania swoich pociech
Jestem już na forach tematycznych odnośnie modeli audi, więc grzechem byłoby nie odwiedzenie AUDI KLUB POLSKA i zostawienie po sobie śladu

Chciałem Wam przedstawić serdecznie mojego smoka: historii tego auta nie będę przedstawiał bo forum by nie starczyło

i pewnie by się cosik zwiesiło
Ogólnie Autkiem opiekuje sie na spółkę z Moją kobietą-narzeczoną, która też ma trochę wykręcony mózg na punkcie tego auta.
Auto kupione w sumie w ciemno, gdy poznałem co to quattro zakochałem się i powiedziałem że jesli kupie kiedyś inne autko bedzie to kolejne Audi i też w Q i tak się stało, ale o tym później

OGARNĘLA MNIE
AutCOOObsesja
Wiele zmian dokonanych w tym samochodzie to zmiany dokonane tylko i wyłącznie za sprawą mojej kobiety, która zaczyna a ja muszę kończyć
Pakiet S w sumie to jej zasługa za moimi plecami kupiła cały front od S, zderzaki, nadkola, błotniki, oraz felgi kolorystycznie chciała mieć takie a nie inne i takie "zrobiła".
Ogólnie nie jestem zapalonym "tunerem" aut ale lubie gdy auto jest dopieszczone w kazdym calu i moge nim pogonić z kolegami-klubowiczami na zlot a zloty kocham

Autko wygląda coraz lepiej a wyglądało nie zaciekawie. chce je na razie doprowadzić do stanu idealnego i oryginalnego wizualnie oraz mechanicznie. W sumie pod kątem mechanicznym już teraz ten samochód to igła i wiem że zostanie u mnie aż sie nie rozpadnie bo sprzedaż nie wchodzi w rachubę.
Ale koniec pitolenia zapraszam do komentowania mojej pociechy i moze coś podpowiecie

co można jeszcze zmienić

ze smakiem? ZGADUJĘ, 99% commentów jeśli juz się pojawią to

będzie GLEBA !!!!
PRODUCENT : Audi
MODEL : A6 C4
ROK : 1994
SILNIK : 2.8 AHH
MOC : 174 KM
NAPĘD: Quattro
NADWOZIE: Avant
RODZAJ PALIWA : benzyna
MAX. MOMENT OBROTOWY : 250 Nm
UKŁAD DOLOTOWY : seria
UKŁAD WYDECHOWY : seria bez kata
ZAWIESZENIE : seria
UKŁAD HAMULCOWY : MIKODA(nacinane i nawiercane) + brembo
KOŁA : 17" MAK, 17" BOLERO-projekt własny
BODY-KIT : pakiet S front
ŚRODEK : seria (elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, podgrzewane i elektryczne fotele, podgrzewana kanapa, centralny zamek, klimatyzacja, ABS, wspomaganie kierownicy, regulowana kierownica, tempomat, alarm z pilotem, elektryczny szyberdach)
CAR-AUDIO : seria
DOKONANE ZMIANY : wrzucony Pakiet S-front, w trakcie klapa S plus ori lota oraz blenda, nowy lakier, pakiet tarcz hamulcowych MIKODA
PLANOWANE ZMIANY :
1. Być może Gleba
2. przydymienie szybek
3. wymiana klapy na s-line
4. wymiana Audio
5. obszycie wnetrza
6. Już czeka tłumik końcowy od S oraz przelot
7. Xenon
Tak autko wyglądało praktycznie po zakupie, została zmieniona felga na MAK która już teraz tak nie wygląda
Jeśli już o felgach to projekt mojej Terrorystki Felgi od S Bolero
W tym roku dokładnie, w sumie na początku bo styczeń o ile pamietam, nadszedł
Dłuuuugo oczekiwany moment 

OBECNIE WYGLĄDA TAK i czeka powoli na obszycie wnętrza.

AUTKO POSADZONE NA STAREJ-NOWEJ OBRĘCZY PO RENOWACJI W ANTRACYCIE

Kolejny krok do tego by być najpiękniejszą