Dzięki wszystkim za cenne uwagi. Byłem, oglądałem i....zrezygnowałem
Moje nastawienie już na samym początku było negatywne, głównie z powodu Waszych trafnych spostrzeżeń. Sprzedający tłumacył brak czujników parkowania i multifunkcyjnej kierownicy tym, że przekleja ogłoszenia i mógł poprostu nie wykasować tych opcji
Auto w środku miało widoczne oznaki zużycia (fotele z przodu wytarte, zwłaszcza kierowcy, podczas gdy tylne były w jak najlepszym stanie). Miałem wrażenie że silnik po włączeniu chodził bardzo nierównomiernie, pomimo tego że minusowej temp. nie było.
Poza tym, miałem ogólnie negatywne odczucie wobec sprzedającego, który twierdził że przebieg jest na 100% oryginalny.
[quote=Zarathustra]Nie lepiej kolego szukać B6 z 1,9 tdi? pewne i oszczedne motory.[/quote]
Może i lepiej. Tylko strasznie trudno znaleźć w miarę pewny samochód. A zwłaszcza, że zależy mi bardzo na quattro. Chyba wybiorę się samem do Niemiec i poszukam na własną rękę
RAZ JESZCZE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA CENNE UWAGI! Zwłaszcza zioolko dzięki za uwagę odnośnie zderzaków! W ogóle na to nie zwróciłem uwagi z początku!
Pozdr
Kolo