zwykły $ napisał(a):
Oryginalne nagłośnienie bose to raczej z tym radiem to nie jest . A i nawet ciekawe czy głośniki z zestawu bose pozostały bo jak wiadomo są to głośniki aktywne ze wzmacniaczami i raczej bez porządnej rzeźby nie zagrają z tym radyjkiem. Ciekawy także jestem tego bixenonu w tych lampach . Oryginalne lampy w C5 ciężko jest przystosować pod bixenon co innego pod xenon. Ale może ja coś przespałem . Kolor podświetlenia wnęk na nogi jest dobry dla stuningowanych metodą wiejską golfów 3 a nie dla limuzyny która kiedyś kosztowała grubą kasę.
To tylko moje zdanie i wcale nie musisz się z nim zgadzać .
Tak czy tak to Ciebie ma cieszyć.
Wiesz co ja tam wiem że ten właściciel od którego kupiłem tą audice, to lubił przy niej majstrować, w elektronike też się bawił, pozmieniał lampy, bo przedtem były normalne żarówkowe, a co Wy wszyscy do tego koloru
to zobacz sobie jak się świecą prawdziwe limuzyny w środku, ja to uważam za bardzo dobre urozmaicenie i daje to trochę światła
ja tam jestem zadowolony z takiego oświetlenia na nogi, gdyż uważam że to bardzo fajnie się komponuje, ciesz się że nie ma podświetlenia spod podwozia
wtedy dopiero byłby lincz
a wgl jak myślisz, myślicie, pasowałoby żeby zmienić oświetlenie wnętrza na białe LEdami? czy zostawić jak jest teraz czyli barwy żółtej ?
a i jeszcze jedno co Wy macie do tych ekranów ?
nie było by wam przyjemniej podróżować jako pasażer z tyłu i sobie oglądać film ? ;d dla mnie właśnie to jest wypas ;d i o takim marzyłem ;d jak ktoś chce mieć nudną audice bez niczego to proszę bardzo
ja wole mieć komfort podczas jazdy jak i np postojów długotrwałych