.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lis.2024 21:10:08

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: PROŚBA o przekazanie 1% PODATKU
PostNapisane: 14.sty.2014 13:03:19 
Użytkownik

Witam wszystkich, niektorzy z Was znają mnie osobiście inni nie. Mam na imię Maciek, dla przyjaciół MaC. Zazwyczaj kiedy ktoś pyta się mnie jak się czuje to mówię że dobrze, ale to może dlatego że przyzwyczaiłem się do tego że bywają takie dni w których nie mam siły wstać z łóżka. Od roku 2000 choruję na zapalenie jelita, a w 2008 zdiagnozowao u mnie SM (stwardnienie rozsiane). Przez pierwsze 2 lata nie bardzo się tym przejmowałem i dalej próbowałem żyć tak jak dawniej, ciężko pracowałem, trenowałem i podróżowałem, bo najgorzej jest przyznać się przed samym sobą że nie ma się już siły i trzeba zwolnić. Jednak po kilkunastu pobytach w szpitalu, na lewym przedramieniu pojawił się napis - NIGDY NIE TRAĆ SIŁY - bo chiałbym żeby każdy dzień był właśnie taki. Dziś mam 33 lata, w listopadzie zawsze zapuszczam wąsy, lubię kręcić filmy, grać na perkusji i chcę napisać książke. Do tej pory byłem w ponad 20 krajach na 3 kontynentach, ale chciałbym jeszcze zobaczyć Boliwię, Fidżi i polecieć w kosmos. Niestety w naszym kraju drogie leczenie finansowane jest tylko na krótki okres, w lipcu 2014 kończy się mój program terapeutyczny...

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON , dajecie mi szansę na lepsze jutro; pomagacie mi być tu i teraz i nie obawiać się tego co nieznane.

W deklaracji PIT wpisz:
KRS: 0000270809 z dopiskiem GRAD,1381.

Link:
http://www.comaszwkieszeni.com/1-.html

Dzięki!

jeśli można proszę o podwieszenie tematu

Ostatnio edytowano 13.lut.2014 17:28:37 przez MaC, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł: Re: Prośba o przekazanie 1% podatku
PostNapisane: 14.sty.2014 16:52:12 
Użytkownik

MaC napisał(a):
Do tej pory byłem w ponad 20 krajach na 3 kontynentach, ale chciałbym jeszcze zobaczyć Boliwię, Fidżi i polecieć w kosmos.

Wiesz co. To zdanie mogłeś sobie darować bo tym współczucia na pewno nie wzbudzisz. Wielu z nas nie było w żadnym kraju a już nie więcej niż w jednym lub dwu więc sam rozumiesz.

Choroby jednak Ci wspólczuję bo sam byłem w szpitalu 4 razy a w dwóch przypadkach przypłacił bym to życiem. Ile jeszcze razy zdołam oszukać przeznaczenie ? tylko sam Pan Bóg wie.

Obrazek

PostNapisane: 14.sty.2014 20:36:49 
Użytkownik

zwykły $ napisał(a):
MaC napisał(a):
Do tej pory byłem w ponad 20 krajach na 3 kontynentach, ale chciałbym jeszcze zobaczyć Boliwię, Fidżi i polecieć w kosmos.

Wiesz co. To zdanie mogłeś sobie darować bo tym współczucia na pewno nie wzbudzisz. Wielu z nas nie było w żadnym kraju a już nie więcej niż w jednym lub dwu więc sam rozumiesz.

Choroby jednak Ci wspólczuję bo sam byłem w szpitalu 4 razy a w dwóch przypadkach przypłacił bym to życiem. Ile jeszcze razy zdołam oszukać przeznaczenie ? tylko sam Pan Bóg wie.

Nie wiem tego z autopsji, jedynie z kilku blogów podróżniczych które obserwuję ... zwiedzanie świata wcale nie musi się wiązać z wielką ilością $$$.

-Volvo V70 II T5

-Audi 100 C4 Avant '92r. ABC (Rezanko: soczewki, 4 x el. szyby, roletki w tylnych drzwiach oraz tylnej szyby, dekory, ori 3 światło stop, 8 fabrycznych głośników, podświetlane nawiewy)
-Audi 100 C3 CD '83r. 2,0
-Audi Coupe GT '86r. KX
-Audi Coupe GT5S '82r. WN
-Audi 80 GLS 2D, '78r. 1,6

PostNapisane: 16.sty.2014 16:10:44 
Użytkownik

Cytuj:
Wiesz co. To zdanie mogłeś sobie darować bo tym współczucia na pewno nie wzbudzisz.

Nie chcę wzbudzać współczucia, po prostu jak ktoś nie ma określnego celu i jest w stanie mi pomóc to będę naprawdę wdzięczny.

Cytuj:
... zwiedzanie świata wcale nie musi się wiązać z wielką ilością $$$.

prawda :)

Tytuł: Re: PROŚBA o przekazanie 1% PODATKU
PostNapisane: 13.lut.2014 17:31:23 
Użytkownik

Dzięki za ten i poprzedni rok, a jeśli jeszcze się nie rozliczyliście i nie macie wyznaczonego celu na 1% to http://www.comaszwkieszeni.com/1-.html

Strefa czasowa: UTC + 1