krzysiekkm4 napisał(a):
witam
konto zalozylem z nadzieja ze ktos zna ten samochod poniewaz sprzedajacy twierdzi ze akurat ten egzemplarz jest znany w Audi Klub Polska
Jest to Audi A3 1.6 prawdopodobnie po programie,samochod koloru granatowego na specyficznych alum felgach z duzym rantem i zoltymi zaciskami i chinskimi xenonami na przodzie (szkoda ze nie mozna dodac foto ale sprobuje wkleic link aukcji)
Bardzo prosze o jakiekolwiek info o tym autku jezeli oczywiscie ktos posiada takowe informacje. Przyznam ze dzis autko ogladalem i bardzo mi sie podoba jest tylko jeden problem ze od 07.20013 az do dzis samochod posiadal az 6 wlascicieli i jak twierdzi sprzedawca nikt nie mial potrzeby go rejestrowac i on takze tego nie robil tylko chce przekazac mi stos poprzednich umow kupna-sprzedazy aby byla zachowana ciaglosc. Z gory dziekuje za ewentualne informacje. Pozdrawiam.
Oto link DO Samochodu
http://tablica.pl/oferta/audi-a3-sprzed ... 4TLDZ.htmlXZenony ktoś zapakował. Pewnie walony przodem był. W sumie to nawet widać, bo nie wyciagneli dobrze auta po dzwonie. A dlaczego zobacz szczeline miedzy drzwiami a błotnikiem pp. N asamą mysl o tych 6ciu włascielach przez jeden rok to mi by sie odechciało kupić to auto, no chyba, że na Wrack Race