Cześć, chciałbym Wam zaprezentować swoją kolejną już Audi.
Samochód osobiście kupiony w Niemczech od pierwszego właściciela. Pełen serwis do 12.06.2013, książka serwis, faktury ASO + sprawdzenie historii - wszystko potwierdzone. Gdy kupowałem auto właściciel nie wiedział jeszcze, że je sprzedaje ; )
Audi A6 C5 Motor: 2.4 V6 121 kW
Nadwozie: Limousine/Sedan
Kolor nadwozia: LZ5L
Napęd: FWD
Skrzynia: Tiptronic
Aktualny przebieg (stan na dzień 02.09.2014): 147 080km
Wyposażenie:Fotele welurowe
El. regulacja podparcia kręgosłupa
El. regulacja wysokości fotela
Pakiet schowek
Pełne oświetlenie wnętrza
Subwoofer Głośnik aktywny
Podwójne, antywłamaniowe, atermiczne szyby
El. szyby i lusterka (podgrzewane)
Otwieranie szyb z kluczyka
ASR, ABS
Telefon Motorola L7089 z zestawem głośnomówiącym
Klimatyzacja dwu-strefowa
Pakiet nakładek progowych
Tempomat
4 poduchy
Pełny FIS
I inne mniej ważne, a dobrze Wam znane.
Samochód świetnie się sprawuje, jest to moje już 3cie Audi po B4 i A4 B5. Mimo iż mam dopiero 20 lat jestem zachwycony luksusem jaki oferuje to Audi. Nie żałuje żadnej ciężko zarobionej złotówki wydanej na to auto. Spalanie w mieście przy mojej jeździe (12km do pracy) to ok. 14l, trasa ok 7l przy jeżdzie do 100km/h, dynamiczniej ok 8,5l. Skrzynia działa bdb, profilaktycznie planuję zmienić olej+filtr.
Wnętrze bardzo ładnie utrzymane, welur bardzo fajnie sprawuje się w zime. Plastiki nie wytarte, kierownica w chropce, włącznik świateł nie ruszony, miekki plastik wokol sterowania szyb takze jak nowy. Wytarty przycisk zamykania auta od wewnątrz - juz zmieniony. Panel klimatyzacji takze w stanie bdb. Troche porysowana jest maskownica skrzyni biegów.
Autko obecnie na setupie zimowym, felgi byle jakie, ale lepsze niż stalówki. Auto stoi na nowych oponach Sava Eskimo S3+ 205/55/15r. W środku zarzucone czarne dywaniki z BMW serii 1, na tyle mokre ORI dywaniki (na zdjęciu akurat robiłem zdjęcia i zmoczyłem).
Osiągi auta są wiecej niż zadowalające. Samochód serwisowany tylko w ASO Audi. Silnik zalany olejem 0W40. Pełna książka serwisowa, z ciekawostek, właściciel przedłużał okres gwarancji 3 krotnie. Z faktur wynika, że auto było lekko uderzone lewą stroną tj. na fakturze widnieje malowanie i naprawa blotnika lewa strona, co widać (błotnik nachodzi jakby na maskę, ramka pod lampą delikatnie odstaje, ale jest to temat do ogarnięcia na cieplejsze dni).
Zdjęcia wnętrza:
Z zewnątrz, auto było brudne więc nie robiłem sesji, wybrałem 2 ciekawsze zdjecia. Postaram się na dniach zrobić konkretniejsze, narazie zima odpuszcza i jest konkretna chlapota na Suwalszczyźnie.
Dodatkowo do auta dokupiłem felgi ori 16 cali do których aktualnie szukam opon, więc jakby ktoś miał coś w konkretnym stanie to proszę priv.
W planach 18cali i spasowanie