myszon90 napisał(a):
Na pewno odmłodziłeś auto, tylko czy to wyszło in +, ciężko powiedzieć......
Na tym forum panuje tendencja, z którą zresztą zgadzam się, że co ori to ori....
O ile lampy soczewkowe dodają uroku, o tyle zderzak od A6 już niekoniecznie, wg mnie ładniejszy jest od C4 100 ten z halogenami, czarny grill, czy tylna blenda od S4.....
Lepszy efekt byś osiągnął zakładając większe koła/szersze kapcie, myślę że 17' i 225 to minimum, i nieco nizszy zawias tak -35/-35....
Założyłes zegary od S4, a o ile się orientuję, ale mogę się mylić, na Checku powineien pokazywac Ci się błąd oleju i spalanie na BC chyba nie takie jak powinno być....
One ładnie wyglądają, ale chyba V6 z AC/BC od R5 nie bardzo grają...
Takie moje zdanie....
Napisz coś więcej, jak to jeździ, jak w środku wygląda itd.....
Witam.
Troche sie z tobą zgadzam , ale miałem auto troszke poobijane , a na części miałem A 6 94 r i dlatego ta zmiana zderzaków itp.
Błędu oleju na Checku mi niepokazuje a spalanie nieraz .Pokazuje dystans jaki moge przejechać , czas jazdy .jak poruszam przełacznikiem od wycieraczek to nieraz pokazuje spalanie na wolnych około 7 l około 2500 10 l ale mało kiedy .Chyba uszkodzony włacznik wycieraczek.
Auto narazie prowadzi się średnio .Po wymianie końcówek przód i tył czeka mnie zbiezność(po ustawieniu napisze co i jak)
Fotele są kubełkowe z napisem Quattro.
Na felgi przyjdzie czas na lato.Planuje 17 " 225 x45. Są 16" 205 x60
teraz trzeba zażucic jakieś zimowe kapcie.
Postaram sie porobić troche fotek i wrzucic na ww
pozdrawiam