Wiesz co, trochę marudzisz... Nie wiem za ile byś chciał mieć nocleg, ale przyjrzyj się temu hotelowi z centrum konferencyjnym na stronie. Nie znam go osobiście, ale z tego co widzę 80zł/dobę/głowę jest raczej ofertą rozsądną i na miejscu. To obiekt o pewnym standardzie, więc nie bardzo rozumiem czego oczekujesz, noclegu za 5 dych ze śniadaniem ? Moim zdaniem zaoferowali oczekiwany standard dla wszystkich zaproszonych. A zniżka dla pozostałych git majonez.
Wyłączyliście opcję zlotu toruńskiego dla tego wydarzenia, nie mogę się zjawić mimo zaproszenia na moje auto i obecność pozostałej ekipy ziomów przez co jestem trochę wkurwiony (przy czym pojechałbym na każdy zlot AKP nawet bez zapraszania i zwracania mi kosztów jak przez ostatnie 10 lat), a teraz czytam tylko jak przodujesz tu w malkontenctwie...
A z drugiej strony jak tak sobie obserwuję, to przyjechać do Torunia nie było komu (chociaż ekipę i tak sobie już dobieraliśmy ciekawą i odpowiedni skład by był), jak się zrobiło darmowo to fakin shit lista nagle na 50 samochodów, tylko coś selekcji nie przeszło i znowu problem na problemie...
Buba można nie wydolić finansowo, rozumiem, każdy ma swoje tematy, koniec dodatkowej dyskusji. Ale nie chce mi się czytać, że drogo to, drogo tamto, a w ogóle to wszystkich zrobili w konia, bo to miał być jeden wielki sponsorowany, darmowy zlot... Nie wiem co sobie na początku wyliczałeś jak wam się oczy świeciły od nowego pomysłu "Poznań Motorshow 2014", ale chyba był jakiś błąd logiczny. Dostali listę, wybrali, zaprosili. Wszystko się zgadza.
Miłej zabawy tam życzę wszystkim dziadom.
Pomyślę o was przez chwilę przy tuborgu w słońcu, hehe.