Pitbull58 napisał(a):
Zarathustra napisał(a):
Kolego Pitbul, z takim podejsciem podejrzewam ze nie zabawisz dlugo tutaj. Ludzie starają Ci doradzić i pomóc a ty ich opluwasz. Mroova dużo wniósł do tematu, gdyż jak pewnie nie zauwazyłeś, zwrocił uwagę na to, że ściagane z de do polski "igły' są sprzedawane po tanich pieniądzach, BO TO SĄ SZROTY w 90%, kupione z milionowym przebiegiem albo zespawane z dwoch. Jak chcesz miec takie auto to proszę bardzo , tylko nie narzekaj ze sie psuje albo ruda zjada. Dobre auta w DE są odpowiednio drogie I NIE MA MOZLIWOSCI sprowadzenia dobrego auta TANIO i sprzedanie go w PL za cene "allegrową". NIKT NIE BEDZIE DOKŁADAŁ ZE SWOJEJ KIESZENI do sprzedazy auta. Jak tego nie rozumiesz, to czekaj na mega okazje igłe pachnącą nowością jeżdzoną tylko do koscioła przez 88 letniego emeryta na wsi po Brambergiem.
Widzę, że też używasz sarkazmu? Tak na taką właśnie czekam. Mam takie podejście, bo oczekuję konkretnych wypowiedzi LUDZI którzy taki samochód użytkują. Nie interesują mnie wypowiedzi osób, które naczytały się lekko mówiąc głupot o dieslach. To że diesel śmierdzi czy że ma brzydki dźwięk to nie powód by go nie kupować. Każdy kto się zna przyzna rację. Jestem ciekaw ile osób z tego forum naprawdę ma AUDI i ile jest pełnoletnich. Na forum się może zarejestrować każdy nawet dziecko i to jest największa bolączka internetu.
W każdym poście proszę o wypowiedzi użytkowników Audi. W zamian dostaję odpowiedzi typu "jeździłem raz i..." lub "słyszałem że..." Tak trudno zrozumieć, że chcę opinii osób które mają taki samochód, a nie które widziały go tylko na ulicy?
Ja myślę, że to Ty jednak masz 18 lat, a jakbyś uważniej czytał to forum, to zauważył byś ,że na pierwsze posty odpowiedzieli Ci obecni lub byli właściciele cabrio , co więcej każdy z nas już miał różne modele i różne silniki w swoich CCCO - miałem juz nie pisać w tym temacie ale każdemu trzeba dać drugą szansę.
To że 2,5 tdi to wspaniały motor, to nie jesteś w stanie przekonać do tego nikogo - nawet Ci co posiadali w miarę zadbany egzemplarz i nie mieli z nim większych problemów to nie negują pewnych kwestii dot. tego silnika.
Jeśli chodzi o Cabrio to też nie masz żadnych kompetencji a sposób prowadzenia przeż Ciebie dialogu świadczy o tym , że wszyscy tu jesteśmy tłumokami którym sie nudzi i robimy sobie jaja z ludzi - ot tak dla przyjemności - i chcemy Ci WMÓWIĆ , że cabrio i diecel to złe zestawienie - jakim zresztą jest
Naprawdę skończ z tym swoim narcyzmem i posłuchaj bardziej doświadczonych od Ciebie - którzy w swoim życiu juz niejedno Audi mieli i nie jeden silnik zjeździli i naprawdę mogą coś do tego tematu wnieść
Lubisz 2,5tdi to kup 2,5 tdi - lubisz Cabrio - to kup Cabrio z 2,5tdi - chcesz kupic tanio w Polsce - to kupuj nikt Ci nie broni to Twoja kasa - ogólnie dziwię się Wam koledzy, że jeszcze odpowiadacie
Dzięki i na razie.