marek666 napisał(a):
Ok a jaką dasz gwarancje że to co zobaczysz w aucie będzie w pełni zgodne z rzeczywistością. Jeszcze firmie która bierze za to pieniądze bym zaufał ale komuś kto robi to charytatywnie kogo nie znam już nie.
Załóżmy robisz inspekcje takiego auta - sprzedający Ci mówi jeżeli auto się sprzeda dostanie Pan 300 zł i co wtedy ? Napiszesz o tej szpachli na błotniku ?
Mi się to nie podoba i śmierdzi to z daleka. Dzisiaj nie ma nic za darmo - tak jak mówię firmie bym zaufał bierze kasę za to co robi i już ale nie wierze w bezinteresowność tej pomocy.
Z daleka zalatuje, że jesteś z tego najmłodszego pokolenia...
Wiesz, są tutaj ludzie, którzy, jeśli mogą, to pomagają innym użytkownikom forum całkowicie za free i taka pomoc jest tu bardzo ceniona...
Nikt tu od nikogo nie wymaga gwarancji na oględziny, gdyż każdy zawsze przedstawia swój punkt widzenia, ale jest to pomocne, by nie wpakować się w totalną minę lub spore czasem koszty zbędnej podróży...
Koledzy z forum mnie osobiście również poratowali oględzinami auta, w rozmowie telefonicznej zdali obszerną relację, a ja zaoszczędziłem kilkaset km drogi...
Sam też jeśli mogę, oglądam interesujące kogoś auto i opisuję swoje spostrzeżenia...
Prędzej zaufam użytkownikowi z forum, niż oględzinom za kasę, jakie to oferują niektóre portale, ale widać jesteś zbyt młody, by to pojąć