mały v8 napisał(a):
Do założyciela konkursu............ się w łeb.............stara gwardia juz zaprezentowała wozy w "TERAZ MY" nowa pokarze i wejdź popatrz jak ze stej 80 robi sie rajdówka , a to zrób na bilans roku, bo na prawde kilku ludzi zrobiło robote, a ja zaraz siadam na motocykl(jak alkomat przemówi) pojadę odwiedze Hansa bo stawia most na Wiśle.
...........................k****.......3 zdjęcia zero komentowania , święto zmarłych koniec konkursu. Ktoś ma dwa wozy tez może wystawić, ktoś byłe wozy wystawia, jak atrakcyjne i poszły po klubie też i ch** po trzy fotki . Komentowanie jak najbardziej w wontku zlotowym....działamy.
Dzięki za wsparcie Mały.
Proszę tylko abyś przekazał mi uwagi w taki sposób abym mógł je zrozumieć. Do wszystkich: Proszę mieć na uwadze, że po raz pierwszy podejmuje się czegoś takiego, nigdy tego nie robiłem wcześniej, zatem mogą być jakieś niedociągnięcia i braki. Oczekuję od wszystkich zainteresowanych (szczególnie od bardziej doświadczonych użytkowników) słów krytyki i porad, tak aby utworzyć współnie coś fajnego na AKP dla nas wszystkich. Szczerze mówiąc, to chciałbym bardzo aby to forum troszkę się ożywiło, a nie aby funkcjonowało na zasadzie ktoś z 5 postami ma problem, reszta pomaga i koniec tematu. Chciałbym abyśmy tworzyli coś więcej, bardziej się identyfikowali z AKP. Fajnie, że organizowane są zloty i spoty, ale myślę że tego typu aktywność jak w powyższym topicu stanowi niejako uzupełnienie zlotów, spotów itp, forma integracji również dla tych, którzy z różnych życiowych powodów nie mogą pojawić się na zlocie itp. Wiem, być może zbyt idealistycznie podchodzę do tematu, bo przecież może się on skończyć na tym że 2 userów wystawi swoje fury do konkursu i koniec, jednak to nie jest argument ku temu by nie próbować. Odnośnie "tjuningu" jak zrobić z b4 rajdówkę to jak ktoś ma taką fanaberię niech wystawi fure na światło publiczne, ludzie (uzytkownicy AKP) i tak będą głosować i oceniać, więc raczej tjuning w stylu mam duży komin, spojler i chinskie zenony raczej nie przejdzie.
Jeśli nie będzie wpisowego, a raczej nie, to jestem gotów sam ze swoich środków pokryć koszty ewentualnej nagrody dla zwycięzcy, oczywiście nie będzie to nowe RS6
a raczej upominek z logiem AKP i nickiem z forum.
Chce się w to zaangażować, bo czuję taką potrzebę, może w ten sposób odwdzięcze się co niektórym za pomoc, którą otrzymałem na AKP.
A może macie inny pomysł na rozbujanie forum, to zapraszam do dyskusji.