.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 15:13:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Poszukuję EEPROM do licznika A6 C5.
PostNapisane: 07.wrz.2014 14:14:30 
Użytkownik

Panowie tak juk w tytule, poszukuję wsadów EEPROMów do liczników z Audi A6 C5 o numerach:
- 4B0 920 933 G D14
- 4B0 920 900 JX D13
Szukałem podobnych tematów jednak nie udało mi się znaleźć, jeżeli był już podobny temat proszę o przeniesienie mojego pytania.
Mam uwalone te dwa EEPROMy, próbowałem wgrywać do licznika wsady z takich samych kodów liczników jednak z inną końcówką D na końcu, niestety bezskutecznie. :( Posiadam kabel VAG K+CAN oraz oprogramowanie VAG K+CAN COMMANDER FULL 1.4, jednak potrzebuję dokładnie takich samych wkładów jak wyżej. Prośba do wszystkich posiadaczy takiego modelu samochodu o sprawdzenie i zgranie swojego wsadu. Stawiam duże piwo za pomoc!! :piwo:

Tytuł: Re: Poszukuję EEPROM do licznika A6 C5.
PostNapisane: 07.wrz.2014 19:37:44 
Użytkownik

Udało mi się znaleźć identyczny wsad do jednego z liczników na stronie CarDamp Base pod linkiem:
http://cardamp.ru/index.php?PageNr=3&no ... fied_s=ALL
Niestety nie potrafię doładować tego konta na stronie. Czy posiada ktoś środki na tej stronie, aby zakupić wsad? Jestem w stanie zwrócić koszty zakupu. Najlepiej by było, aby udało się komuś odnaleźć identyczny licznik w swoim aucie i zgrać eeprom..
Panowie pomocy!!

Strefa czasowa: UTC + 1