.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 23:50:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Pomoc w zakupie Audi A5 3.0 TDI
PostNapisane: 18.paź.2014 17:21:35 
Użytkownik

Witam :)

obecnie użytkuje BMW 320 D 177 km :) jestem zadowolony ale jestem już zdecydowany na zakup Audi :)

Wybrałem 3 modele, bardzo proszę o pomoc czy jest przebieg który jest napisany jest możliwy :

http://phu-huzar.otomoto.pl/audi-a5-3-0 ... 22879.html

tutaj autko było bite, był wymieniany zderzak, lampa lewa ( wszystko na oryginalnych częsciach ) ale cena jest bardzo niska mimo wszystko, podobno wlascicielem jest bogata osoba stąd mały przebieg. Jakieś malutki ryski mogą być ale to wszystko do zrobienia.

----
http://allegro.pl/show_item.php?item=4681452666
drugie autko jest to, tutaj niby wszystko wporzadku, oryginalny przebieg itp.

-----

http://otomoto.pl/audi-a5-salon-polska- ... 13521.html

trzecie niby też wszystko ok :))

Proszę pomóżcie, najbardziej jestem zainteresowany pierwszą opcją, a nie znam się aż tak bardzo na audi, ani nie mam żadnego speca znajomego od Audi.

Ostatnio edytowano 18.paź.2014 19:04:48 przez Ladimir, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł: Re: Pomoc w zakupie Audi A5 3.0 TDI
PostNapisane: 18.paź.2014 17:36:47 
Użytkownik

oczywiście liczę na wasze profesjonalne opinie i pomoc :)może macie jakąś wiedze na temat tych aut ? z góry bardzo dziękuje !!

PostNapisane: 20.paź.2014 10:34:23 
Użytkownik

w pierwszym widać, że auto miało zmieniony przedni grill. w 3.0TDI powinien być czarny połysk, a nie szary platinum.. w dodatku z emblematem Quattro, którego tu brak. z tyłu brak znaczka.. ciekawe czy zdjęli czy było bum w przód i tył. szkoda, że ma czerwony FIS.. auto ma dołożone progi S-line, wymienioną kierownicę na S-line i fotele S-line. brakuje ciemnej podsufitki w aucie.. i tu kwestia co było. czy wymieniany środek czy zmieniona podsufitka. na błotnikach przednich brakuje emblematów S-line, a takie są nawet przy pakiecie wewnętrznym. ja obstawiam, że grubo poduchy strzeliły i sufit wymieniony.. widać pozostałości po czarnym lusterku od sensora deszczu... odpuściłbym.

drugie auto ma wymieniony tylny zderzak na s-line. oprócz tego paruje mu lewa przednia lampa.. w A5 nie było takich problemów. z pełną wersją też popłynęli..

trzeci ma wymienione tylne lampy na ledy - pewnie kaprys, ale warto zapytać, sprawdzić. poza tym ma do dupy fotele, sportowe są o wiele bardziej wygodne.

moim zdaniem jeżeli nie przeszkadzają Ci słabe, niewygodne fotele to sprawdzaj trzecią sztukę. zacznij oczywiście od historii serwisowej..

dodam tylko od siebie, że A5 to świetne auto i ja osobiście jestem szczęśliwym użytkownikiem od ponad 3 lat.

PostNapisane: 20.paź.2014 12:11:08 
Użytkownik

dziękuje bardzo za odpowiedź, czy mógłbym Cię prosić o wiadomość na priv z numerem telefonu albo jakiś komunikator ?

Strefa czasowa: UTC + 1