.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.gru.2024 20:39:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gino - skrzywdzony przez zlego moderatora !
PostNapisane: 09.sie.2005 09:42:40 
Użytkownik

no i stalo sie....DOSTALEM NAUCZKE....wpisalem kilka dowcipow..jako NOWY TEMAT........i ..ODRAZU ATAK!!!!! najpierw kolega VANILLIA....ze nie powinienem, ze mamy watek FUN....itp..za CHWILE KOLEGA ''MACIU'' zebym przekleil....i ze zostanie zablokowany post...udalo mi sie jeszcze to oceniic..ale ..chyba troche bylo nie na reke moderatorom to co napisalem..bo po 5min od rozpoczecia, post przestal istniec....
PANOWIE, NAPISZE TO JESZCZE RAZ....
WIECEJ LUZU....KOMUNY JUZ NIE MA...LUKASZENKO TEZ PRZESTANIE ISTNIEC...nie dziwie sie ze ludzie boja sie cokolwiek napisac...ZARAZ ZACZYNA SIE KRZYK I RESTRYKCJE....
MACIE STRASZNIE KOMUSTYCZNE ZAPEDY...putin tez aresztuje wszystkich ktorzy robia cos inaczej niz on sobie wymysla...MAMY DEMOKRACJE...rozumiem podzial na ''ogloszenia'', ''info zlotowe'' itp...ale to, ze ktos sobie zacznie nowy temat z KAWALAMI..MAMY DO TEGO PRAWO ...jesli uwazajcie inaczej...usuncie wszystkich ktorzy mysla tak jak JA..i wlasnie tak sie wpisali w tym poscie...CHYBA ZE TEN POST TEZ ZA CHWILE ZNIKNIE..... zawiodlem sie...i powiem szczerze ZE CALE SZCZESCIE ZE KLIMAT STRONY TWORZA LUDZIE a nie MODERATORZY i ich KOLESIE....nie musimy sie KOCHAC, ale szanowac na PEWNO...WIECEJ LUZU...

EDIT: na specjalne zyczenie: wątek wydzielony z innego tematu - nie
został założony przez Gino ani temat nie jest jego pomysłem :P

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 09:45:19 
Użytkownik

gino, robisz bałagan na forum i sie dziwisz... po to jest watek
fun żeby takie sprawy tam lądowały...

a temat zniknął bo przekleiłeś swój kawał do odpowiedniego wątku jak prosiłem

PS

kopernik była kobietą!
a może vanilla też!? :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:16:01 
Użytkownik

powiedz mi..jakie to ZAMIESZANIE jesli wpisujesz nowy temat z KAWALAMI ;-)
ALE OK..NIECH BEDZIE... ;-) A JESLI KOPERNIK BYLA KOBIETA, TO SORY KOLEZANKO VANILLA ;-)
ale, i tak bede obstawal przy swoim... dajcie ludziom troche ODDECHU..WIECEJ LUZU i ZARTOW...a nie tylko RESTRYKCJE..i stresy CZY NA PEWNO W DOBRYM MIEJSCU WPISALEM SWOJ POST....bo jak nie to...
ok..chcecie bic rekordy GUINESA w ilosci wpisow do jednego tematu...rozumiem to...i przenioslem swoje kawalki do WASZEGO TEAMATU...WYGRALISCIE.... dziennikarzy tez wyrzucili z bialorusi...benzyna bedzie po 5zeta...i wygra CIMOSZEWICZ....a ci co to robia, tez uwazaja ze sa wporzadku a INNI robia tylko ZAMIESZANIE...
PORZADEK MUSI BYC i TYLE.....odpadam od WASZEGO KLIMATU...JEST GĘSTY..i ciezki....co innego ludzie ktorzy tu czesto pisza..kilku z nich poznalem i sa NAPRAWDE OKI....szacuneczek dla ------OOOO------ I DLA ICH UZYTKOWNIKOW...mysle ze to ostatni moj wpis na tej stronie...jestem jednym z wielu, wiec to zadna strata...ale moze da wam do myslenia..ZE NIE JST TU TAK PIEKNIE JAK WAM KOLESIE TO PRZEDSTAWIAJA....pamietajcie ze najlepiej oceniaja NOWI..a nie ci co wiecznie siedza na TYCH SAMYCH STOLKACH..pozdrawiam i zycze powodzenia oraz..WIECEJ LUZU

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:21:46 
Użytkownik

Nie no, Gino, nie przesadzaj ;) Czasami modowie naskoczą znienacka (skąd wyjeżdzża czołg? - znienacka ;) ), ale to wynika z tego, jak często muszą poprawiać lokalizację postów aby utrzymać jakiś porządek - gdyby na forum miała panować tak jak Ty to przedstawiłeś DEMOKRACJA, to byśmy tu mieli niezły bałagan. Więc sytuacja, w której ktoś umieszcz topic w nieodpowiednim miejscu, i mod ją przesuwa na inny dział, jest normalna i nie wymaga żadnych wyjaśnień (a upomnieć trzeba, bo tak np. ktoś kto umieścił sobie post, i jutro go ie zobaczy, robił by nowy i tak w kółko - więc uwaga i przesunięcie musi być. Czasami ta uwaga dochodzi do rangi op..rdolu, ale to tylko dlatego, że często jej muszą udzielać ;) i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:24:04 
Użytkownik

gino chyba wstałeś lewą nogą i mylisz luz z burdelem...

możesz obstawac przy swoim ale zasady sa akurat tutaj takie
co do kawałów... jestes tutaj bardzo krótko i nie wiesz jak
jaki śmietnik tu czasami panował m.in. przez dowcipy...

nie wiem o jakich kolesiach i przedstawianiu piszesz...

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:25:34 
Użytkownik

Gino ->
1. zerknij na mojego posta bo był tam uśmieszek na końcu .
2. jestem kobietą i nawet poznaliśmy się na spocie
3. chcecie porządku a jak się go wprowadza to że "grupa trzymająca władze " się rządzi
4. jeśli obserwujesz forum to zauważyłeś chyba że nie ma tu ludzi siedzących ciągle na tych samych stołkach - bo jest coraz więcej nowych .
Już chyba 4 głosowanie na moderatora jest w ostatnim czasie . Więc stołki nie są tu dożywotnio !

Ostatnio czytałąm posta kolegi BBarta który zarzucił nam że jest u nas bałagan a Ty chcesz więcej luzu .
Muszą być jakieś zasady których wszyscy musimy przestrzegac bo to co tobie nie przeszkadza moze przeszkadzac komuś innemu .
Uważasz że jest coś tutaj nie tak ? Ok to napisz co byś poprawil a że nie pisz tylko że ma atmosfery .

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:34:57 
Użytkownik

oki...sam to powyzej napisalem..ze podzial na GLOWNE tematy musi byc...typu OGLOSZENIA, INFO O ZLOTACH itp...ale....powiedz mi jaki ma sens tworzenie MOLOCHA typu FUN ktorego watpie by 5%uztkownikow przeczytalo w calosci.... sam kiedys probowalem..doszedlem do 11/ z 70-kilku stron / i mialem dosyc....TAKA SYTUACJE ROZWIAZUJE tworzenie co jakis czas, podobnego nowego TEMATU..ale...BRAK JEST ODWAGI ..bo nawet jak ktos zacznie..to go KASUJA...a nie zrobilem tego dla bicia rekordo..TYLKO DLA POPRAWIENIA HUMOROW innych urztkownikow strony..CO OKAZALO SIE DZIALAC NA NERWY tym ze stolkow..... ;-).
na dowod tego jaki jest klimat tworzony przez MODERATOROW , zobaczcie ile jest wpisow zaczynajacych sie; ''przepraszam ze tu sie wpisuje'' lub'' nie wiem czy w dobrym miejscu jest moj temat'' , ''przeniescie moj wpis jesli jest zlym miejscu''...a gdzie zwykle CZESC, czy WITAM...nie ma..bo piszacy maja stres..czy nie dostana op..dolu ...ZE COS ZROBIL ZLE...nie..nie dla mnie ten klimat...jestem wolnym czlowiekeim i w brew pozorom TRZYMAM SIE REGUL...
pozdrawiam serdecznie...
GINO

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:39:35 
Użytkownik

nie masz pojecia ile tematów ląduje na złych forach i nikt
nie pisze przepraszam

czekam na wyjasnienie tych tekstów o kolesiach

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:40:05 
Użytkownik

I UWIERZCIE MI....w moich wpisach nie ma za grosz zlosliwosci...jest po prostu maxymnalne ROZCZAROWANIE....
:(
i oczywiscie jest to moje zdanie, z ktorym nikt nie musi sie zgadzac...i niech pozostanie to walka z wiatrakami ;-))

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:40:56 
Użytkownik

gino napisał(a):
I UWIERZCIE MI....w moich wpisach nie ma za grosz zlosliwosci...jest po prostu maxymnalne ROZCZAROWANIE....
:(
i oczywiscie jest to moje zdanie, z ktorym nikt nie musi sie zgadzac...i niech pozostanie to walka z wiatrakami ;-))

ja też jestem rozczarowany....

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:42:17 
Użytkownik

he...jak rowniez NIGDY NIE PRZECZYTALEM wpisu kogos z MODERATOROW typu...''CHYBA MACIE RACJE'' ....mysle ze żeby czegos oczekiwac..trzeba najpierw cos dac.... :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:46:04 
Użytkownik

no wlasnie...JESTES ROCZAROWANY..bo ktos MA INNE ZDANIE NI TY...i tak wlasnie prowadzicie ta stronke.....wszystko musi byc TAK, JAK '''STOLKI CHCA''
.........................................................................................................
mysle ze TWOJ wpis przekonal kilka osob O MOJEJ RACJI.....mam nadzieje..ze i Ciebie zmusi do przemyslenia...

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:46:38 
Użytkownik

Gino "nowi" mają naprawde w tej chwili "luz" odpowiedź jest udzielana wraz z informacją gdzie i co naprzyszłość . A generalnie wystarczy przeczytać regulamin forum . W każdym dziale moderatorzy wpisali zadady pisania , i na jaki temat w tym a nie w innym "dziale" - wystarczy to przecztać .
Jak zapisywałam się na forum to każdy nowy był jechany za brak powitania w newbie . teraz jest więcej tolerancji . Forum się zmienia tylko nie tak lawinowo jak byś może tego oczekiwał . Mozesz nipisać że uważasz że watek fun jest za długi i proponujesz załażyć nowy . Wystarczyło takie zdanie .

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 10:56:40 
Użytkownik

Gino, po co nowy wątek fun?
Przecież z pozycji wątków, są nr'y stron, jeśli jest ich więcej - więc wystarczy kliknąć na ostatni numerek, i bez zadnego wertowania mozna przeczytac ostatnie, lub dodac nowe na koniec - tyle samo klikniec, ile byloby przy jednostronicowych watkach (tylko teraz nie wyobrazam sobie kasowania watkow, gdy ich długość przekroczyłabyjedną stronę ;) ).
A wydaje mi się, że praktyczniejsze jest móc powrócić do jakiegoś starego kawału, który np. chcesz wydrukować współpracowniczce ;), niż żeby znikały w niepamięć. Niektóre są na prawdę nie do zaje...ania: jak np. motocyklista, któremu rolnicy kark skręcili ;)

Daj 'se' na luz, człowieku :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:01:03 
Użytkownik

jak zauwazylas jestem NOWY.co nie znaczy GORSZY..a tak wlasnie wielu NOWYCH sie czuje po wpisaniu JAKIEGOKOLWIEK 1SZEGO TEMATU....i wbrew temu co napsialas, ze nowych juz nie objezdzaja...moj 1szy wpis ZOSTAL NATYCHMIATS OBJECHANY...oczywiscie mowie o wpisie powitalnym ;-)
mowiac WIECEJ LUZU.. mialem na mysli..to,.czy na prawde trzeba ISC NA DYWANIK /czyt. WYSYLAC DO MODERATORA MAIALA/ ABY ZACZAC NOWY TEMAT Z KAWALAMI...i zastapic stary...ktorego, uwierz mi, nie sposob jest przeczytac w calosci.....
I O TO ROBICIE TAKIE AFERY-BLOKADY-PRETENSJE ....
na prawde uwazasz ze jest to ok??

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:05:29 
Użytkownik

masz racje..daje na luz.. :peace: ... to nic nie da...wyszumialem sie :): sprawa przycichnie i wszystko zostanie po staremu... :diabel: ... i tak juz zostalem wrogiem publicznym nr1 hehehehe.... :P

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:10:53 
Klubowicz

Ale za to samochodzik masz fajny :)

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:12:04 
Użytkownik

gino napisał(a):
I O TO ROBICIE TAKIE AFERY-BLOKADY-PRETENSJE ....
na prawde uwazasz ze jest to ok??

nie ma afery - jest watek fun którego nie ma obowiązku czytac całego

blokada była po to aby nie było bicia piany bezsensownego

nikt nie ma pretensji - to normalna robota moda :P

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:13:27 
Użytkownik

gdzie afery ? kurcze grzecznie napisano że jest wątek fun gdzie w stawiamy dowcipy , w pierwszym poście jeden z "bez stołka" porosił o wpis w newbie
a ty że afrery i objeżdżanie
afere i objeżdżanie to dostał Altstar

Tytuł:
PostNapisane: 09.sie.2005 11:15:39 
Użytkownik

Auto: Audi A8 D2 4.2E
Państwo modowie....idealny wątek na wasze rozważania :|

p.s proponuję wywalić całą stronę ;-)

http://img513.imageshack.us/img513/2742/dscn1455.jpg

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1