Elo Panowie i Panie,
UWAGA, bede sie chwalil
Takie tam stare Audi, 17 lat marzen i snow sie spelnilo. Strasznie dluga historia ogolnie, ale co po niektorzy wiedza, ze ja tak naprawde to kocham stare Audi quattro..
Wiecej info jak juz bedzie pod domem bo narazie caly czas cos nie tak wychodzi
Bolaczka starych Audi quattro sa ich poprzedni wlasciciele, pseudo entuzjasci. Bylo tak i bedzie, ale chyba dotyczy to wszystkich aut
Wiec jak narazie RSunia, jak ja nazywam sie gotuje bo cos tam jej spada (wezyki sryki) syczy i pierdzi ale jedzie jak szalona, Takie tam 1,65bar. Juz dzisiaj miala byc pod domem ale powiedzialem jedno.
Reszta kasy bedzie doplacona sprzedawcy jezeli bede mogl nia na kolach, legalnie przyjechac do domu. Nie mam czasu teraz, zeby grzebac przy silniku i przewodach bo mam syna 4 miesiecznego, ktory potrzebuje ojca, matka potrzebuje faceta a nastolatka potrzebuje tez, ojca.
Do tego sa swieta
A wiec info od ASO, ktore dostalem po ustaleniu odpowiedniego VINu. Wielkie dzieki dla jednego pana z Fota Groblewski
Bo oczywiscie i to potrafily norki przekrecic. OMG co na narod
Ale Makki sie dopatrzyl i mam nadzieje ze juz w poniedzialek odpowiedni VIN pojawi sie w dowodzie rejestr.
Jak bedzie pod domem albo w dziupli to zrobie jakies zdjecia bo narazie nie wyglada za ciekawie.
Ale plan jest taki zeby "na szybko" umyc, pozniej jakas polereczka i zabezpieczenie woskiem Swissvax Divine
http://sklep.swissvax-detailing.pl/index.php/divine-2-x-200ml.html
Jakbym do swiat nie mial czasu wstawic czegos wiecej, to zycze wszystkim wesolych swiat i szczesliwego Audi quattro roku
Pzdr
Maciej