Znalezione nicki pogrubiłem...
Nie zawieraj żadnej transakcji z osoba dzwoniącą z numeru 730340267 i podającą nr konta: 96114000004002002700296680.
Podaje nazwisko: Krystian Mnich.
Podaje adres z Ełku - ul. Przemysłowa 12 Ełk.
Nie zawieraj żadnej transakcji z osoba dzwoniącą z numeru 501 288 651 i podającą nr konta:
76114000004002002700461455
Podaje adres z Gdyni
Karol Kulicki
Nie zawieraj żadnej transakcji z osoba dzwoniącą z numeru 690183927, lub posługującą się mailem
czesci.hurt@onet.plNumer konta: 24114000004002000100020140
Posługuje się nazwą: marian gubin
Oszust na forum - adam1585 - ADAM SIEDLACZEK, tel. 501362936 - wałek z kablem diagnostycznym...
witam
niedawno napisałem w dziale kupię że potrzebuje dwóch błotników przednich do audi a6c4. Po jednym dniu uzyskałem odpowiedź priv od użytkownika
tadeuszmatura że posiada owe błotniki jak również klapę tylną którą też potrzebowałem. Przesłał mi nr. konta więc jako naiwniak zgodziłem się i wpłaciłem kasę (600zł) na konto. Po tygodniu czasu i zwodzeniu że z powodu trudnych warunków atmosferycznych przesyłka przyjdzie opóźniona urwał się telefon kontaktowy(telefon wyłączony) jak i do tej pory przesyłki nie otrzymałem. Sprawa trafiła do Policji. Zobaczymy co będzie dalej. Dlatego ostrzegam nie róbcie z nim interesów
Tak tez Ja mialem, napisalem na forum ze potrzebuje pompe abs, i odezwali sie
Falken0 i
gringoooo, cena była bardzo mała i dlatego cos mi nie pasowało,poprosilem o zdjęcia napisal zebym mu podał emaila,i od tamtej chwili nic , wplata na konto oczywiscie .Jak widac oszuści.
witam zajestrowalem sie tu i pisze co i jak Koleś za każdym razem zmienia imię i nazwisko, nr. konta zostaje ten sam.Dane, które dostałem w sms,ie od niego.NR. Konta bankowego 11114020040000310270274320 Piotr Szeligowski Leszetyckiego 6/1420-642 Przemyśl
Jak w temacie, zostałem oszukany przez kolegę z forum o nicku
krzysztofsmith, gdyż jeszcze w grudniu wysłałem mu 270 PLN za zderzak, który do tej pory nie dotarł.
uwaga na forumowicza
hindukuszWitam chciał bym ostrzec przed tym uzytkownikiem poniewaz wydawał mi sie podejrzany.A mianowicie wystawiłem w dziale kupie ,,lampe do audicy ciemna hella,, szybko sie koles odezwał i proponował to w cenie 90zł.Poprosiłem o fotki to stwierdzil ze ma to na dzialce a od dzialki ma 2 km na poczte.inaczej musial by wracac 50km do domu.Poprosiłem o fotke to nie miał czym zrobic ,ciezka sprawa w tych czasach o aparat??
witajcie chcialem was poinformowac ze mamy nastepnego oszusta na forum.zglosil sie do mnie wlasnie ten gosc
hindukusz ze ma sterownik homelink do sprzedania ktory ja potrzebowalem.kazal sie odezwac na gg.
odezwalem sie no i sobie popisalismy i pomyslalem ze normalny gosc i wyslalem mu na paypal 200zl za ster i do dzis nie ma stera a kontakt sie urwal juz tydzien
OSZUST to forumowicz o nicku:
ZibereqOsoba ta oferował na forum części niby ze swojego rozbitego samochodu.
Min. oferował LAMPY LED do A6 Avant które ja zakupiłem, wpłaciłem klientowi 500zł i na początku kontakt był tylko sms-owy,wiadomości na pw i trochę gg a potem zanikł.
Chciałem też od tej osoby zakupić skórę, miał mi wysłać ją do Katowic busem i za którą miałem zapłacić ale skumałem że klient może mnie oszukiwać ponieważ od 3dni nie uzyskałem paczki z lampami.
Klient ten odgrażał mi się sms-owo że chce od niego wyłudzić lampy których do dnia dzisiejszego nie uzyskałem a potem pisząc do mnie ,, że jak je dostane mam mu je zwrócić a on mi pieniądze odda"
Sprawa ucichła bo nie ma z nim żadnego kontaktu, telefon dzwoni ale on nie odbiera.
Powiadomiłem o tym już wcześniej DOC-a i Użytkownik-ego który pomaga mi w ustaleniu miejsca zamieszkania tej osoby która mi podała dane do przelewu ale jednak dochodzi do tego że tej osoby pod podanym adresem nie ma.
Dane klienta to
Tomasz H.
Wrocław
Jeśli coś powieliłem, to sorki, ale robiłem, kopiuj/wklej z tematów z forum A6klub...
Pozdrawiam...