No i wzialem ją
wszystko elegancko, ten pasek piszczał z tego powodu że samochod sporo stał na - temp. aktualnie nic nie świszczy ani piszczy mechanik sam powiedział ze nic nie trzeba robic piszczenie samo ustało.
No to jutro jade załatwic AC i jeszcze znajomy poprosił abym wpadł na kanał + komputer wymienimy plyny i filtry
Niemieckie manu przestawiłem sobie na Angielskie. Jeżeli chodzi o ksiażke to wszystkie pieczątki z serwisu Audi do 2013 roku wtedy miała 125tyś a w 2014 marzec jeden wpis jakas pierdoła nieznana pieczątka z przebiegiem 150tyś. Także nawet jeżeli ten wpis do bubel to i tak z 2013 125tyś a obecny stan początek 2015 180tyś - wydaje się wiarygodny. Znajomy z ubezpieczenia ktory zna się na autach rownież rzucił okiem i mowi ze ładny egzemplarz co prawda tylne prawe drzwi wymienione i jest przetarty z tyłu(ale nic nie było z tym robione) no tylko tak jak wspomniales wczesniej "goły"
dla jednego brak navi, ledów i kamer to golas a dla drugiego taki komputer pokladowy ogołem pieknie zaprojektowany samochod to samolot
zalezy kto czego oczekuje. Śmigałem nią dzisiaj pól dnia i jestem naprawde zadowolony. Nie umiem tylko ustawiać na komputerku przy desce rozdzielczej sredniego spalania paliwa, aktualnie mam pokazaną ilosc kilometrow do przejechania na aktualnym poziomie paliwa. JAK TO ZMIENIC?:D masakra jakas dla mnie to samolot mimo ze jestem mlodym kierowcą.
W weekend bede mial wolne od pracy to pól dnia spędze w garazu