.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.mar.2025 18:29:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [C4 2.6 V6] POMOCY - olej w automacie
PostNapisane: 10.sie.2005 17:54:24 
Użytkownik

witam
pierwsze pytanie jakiej długosci jest miarka do sprawdzania poziomu oleju w automacie C4 2.6 V6 ABC skrzynia CDU :?:
w serwisie mieli dwie różne i okazało się że obie sa złe (za krótkie) przez co wj***** mi litr oleju do skrzyni co qr** mać :< spowodowało ze zaczeło mi wywalać olej aż cały tył auta zachlapało , jak by tego nie było mało to po powrocie do tych debili aby spuścili okazało się że w skrzyni jest czerwony olej a oni nalali oryginalny czyli taki żółtawy
Panowie bardzo proszę o rade co teraz należy zrobić :?:
do tych pie******* kretrynów już się nigdy nie wybiore.

najważeniejsze to jaką długość ma miarka :?:

:(:

EDIT by GrzesB: Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale forum nie służy do nauki wulagryzmów - jest publiczne i nie chcemy bo ktokolwiek tutaj w ten sposób się wyrażał. Można coś wykropkować itd. - tylko po co?? Następnym razem będzie karteczka!! Proszę się zapoznać z regulaminem i stosować do niego!!

AUDI 100 C4 2.6 V6 ABC affftomat :) - to już przeszłość

Tytuł: Re: [C4 2.6 V6] POMOCY - olej w automacie
PostNapisane: 10.sie.2005 21:16:38 
Klubowicz

zdeniu napisał(a):
witam
pierwsze pytanie jakiej długosci jest miarka do sprawdzania poziomu oleju w automacie C4 2.6 V6 ABC skrzynia CDU :?:
w serwisie mieli dwie różne i okazało się że obie sa złe (za krótkie) przez co wjebali mi litr oleju do skrzyni co qrwa mać :< spowodowało ze zaczeło mi wywalać olej aż cały tył auta zachlapało , jak by tego nie było mało to po powrocie do tych debili aby spuścili okazało się że w skrzyni jest czerwony olej a oni nalali oryginalny czyli taki żółtawy
Panowie bardzo proszę o rade co teraz należy zrobić :?:
do tych pieprzonych kretrynów już się nigdy nie wybiore.

najważeniejsze to jaką długość ma miarka :?:

:(:

co do dlugosci miarki to jutro Ci powiem ile ma w mojej niuni.
jezeli nalali Ci oleju innego niz byl to moze byc tak ze zatrzesz tarczki w skrzyni - tak jak ja to zrobilem i wtedy włączy sie tryb awaryjny i 4500PLN do wydania. Pojedz do nich i zapytaj sie co oni o tym mysla bo jak Ci sie skrzynia roz*** to milo nie bedzie. Nie daj sobie jednak bajek wmówic ze pomieszanie oleju czerwonego z zoltym nic nie spowoduje. U mnie spowodowało i 5kPLN poszlo na spacer :-(

3. Honda XL1000V Varadero 94KM (01.07.2008 - do teraz)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1