.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 18:34:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zakup AUDI A6 C6 3.0 TDI quattro
PostNapisane: 16.kwi.2015 08:30:31 
Użytkownik

Na temat auta się niewypowiem. Natomiast o tym komisie kiedyś googlowałem i nic dobrego nie wygooglowałem, więc jak zwykle ostrożnie. Silnik dobry, ale ma swoje bolączki, o których warto wiedzieć przed zakupem i głownie na tej podstawie podjąć decyzję.
Na fotce czołowej jakoś górna linia lamp nie wyszła jednakowo, ale to tylko fotka, potrzebny 'rentgen' na miejscu.

Hobbystycznie Tecnam 2006T, Cessna 150/152, Wilga, Piper.

PostNapisane: 23.kwi.2015 07:25:21 
Użytkownik

Witam,

Już byłem odwiedzić sprzedawce wraz z zaprzyjaźnionym mechanikiem, i tak:
- auto widać że było bite z jednej strony, próg jest lekko wgnieciony a drzwi pasażera troszkę niżej dopasowane, i jak jeden z forumowiczów dojrzał przód trochę nie równy
- widać ślady oleju na jednej z części silnika, albo gubi olej i facet dolewa albo gdzieś go wywala górą
- słychać różnice przy gazowaniu w wydechach, jedna strona jakby pracuje inaczej
- przy zmianie biegu z postoju trochę szarpie autkiem

Tak niby reszta git jednak jak w tej cenie trochę chyba nie warto moim zdaniem auto powinno być sporo tańsze. Co myślicie o tym wszystkim?

Pozdrawiam.

PostNapisane: 23.kwi.2015 12:20:07 
Użytkownik

Dobra wszystko wiem, Handlarz ten jest niepoważny i ciężko się z nim porozumieć. Facet twierdzi ze zalane aż śruby przy górnej pokrywie silnika olejem to normalne pocenie się, i że skrzynia chodzi jak powinna no i że oczywiście auto bite nie było. Oczywiście jeszcze zostałem lekko zbesztany, że wymyślam a auto jest "igła". Ogólnie po tych zdarzeniach odradzam tego sprzedawce bardzo ciężki Pan do rozmów oraz uwag.
Dziękuje wszystkim za pomoc i szukam dalej Audi a6 c6 :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1