Witam, kupiłem Audi A3 z dwoma kluczykami (zwykły kluczyk i scyzoryk). Niestety pilot(scyzoryk) nie reaguje na otwieranie lub zamykanie. Dwoma kluczykami mogę otwierać i zamykać auto, centralny zamek działa mogę nimi również odpalać samochód. Byłem w sklepie elektroniczny i prosiłem o sprawdzenie czy pilot wysyła sygnał oraz czy baterie są sprawne. Pilot wysyłał sygnał baterie do wymiany. Kupiłem je wymieniłem szybko, ale nie pomogło. Próbowałem kodować kluczyk metodą, że 1 kluczyk na zapłon a drugi wkładam we wkładkę do drzwi kierowcy zamykam i wciskam przycisk na pilocie i powinny zamrugać kierunki lecz u mnie tak się nie dzieje. Próbowałem również włączyć zapłon scyzorykiem i trzymać ok. 10 sekund zamykanie i otwieranie na pilocie. Niestety nic nie pomogło. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał taki problem ? Da radę zaprogramować to samemu czy zostaje opcja programowania przez VAG ? Szukałem odpowiedzi na forum, ale dowiedziałem się jak zaprogramować i każdemu pomagało zaprogramowanie. Pozdrawiam
|