Witam.
Mam do kupienia (od wujka) Audi A6 C4 avant 2.8 aah Quattro, rok 1995 w automacie + LPG. Audi jest dobrze wyposażone posiada klimatronic, 4x grzane fotele oryginalne radio, już tą nowszą kierownice
. Po tylu latach na skórzanych fotelach i kierownicy widać ślady zużycia lecz mechanicznie stan tego auta jest bdb.(skrzynia płynnie zmienia biegi, quattro nie cieknie) Auto ma realny przebieg tylko 300 tys ponieważ mój wujek ma go od 10 lat a jeździła nim tylko jego żona. Regularnie zmieniał olej w skrzyni co 30 tysięcy. Do wymiany w tym aucie są drzwi kierowcy i wszystkie dolne listwy. Przednie nadkola były wymienianie, nie ma rdzy na progach ani w podłodze(był garażowany) Dorzuca mi to tego ładne alufelgi których nigdy nie założył. Moje pytanie jest proste. Czy warto kupić taki samochód za taką cenę czy może szukać coś innego? Powiem wam że przejechałem się tym samochodem to komfort naprawdę robi wrażenie:D boli mnie tylko automatyczna skrzynia biegów ponieważ samochód gorzej się zbiera. Bardzo podoba mi się duża liczba zegarów w tym aucie. Wolałbym kupić wersje sedan z manualem ale ta jest z pewnej ręki i jest naprawdę zadbana. Proszę o pomocne porady. Dodam że to będzie moje pierwsze auto. Pozdrawiam.