#czekereke
Dziękuję za wypowiedź. Masz rację, też rozglądams ię za V70 pierwszej generacji. Widziałem na alle drugą wersję, którą za 8tys bym dostał, ale pewnie jakiś szrot. Jeśli chodzi o Mondziaki, to jesteś kolejną osobą, która wskazuje na jego kłopoty z gazem. Hm... trochę ich z gazem jest, ale nie sądziłem, że są jednak wadliwe.
Ale teraz do teraźniejszości...
W sobotę jadę prześwietlić tą C4kę z linka. Niby bez klimy i 2.0 ale zobaczymy jak to wygląda i działa. Na co mam zwrócić uwagę na pierwszych oględzinach?
Ps.: Panowie!!! Nie zwróciliście mi uwagi na jedną BARDZO ważną sprawę, przy zakupie C4 Avanta... Nie zwróciliście uwagi i ja też tego nie brałem pod uwagę najważniejszego - pojemności bagażnika!
Tak się składa, że byłem wczoraj w komisie i stanąłem przy A6C5 Avant i badzo się zmartwiłem. Bo ten bagażnik był niewielki. Z litrażu wynika, że ma mniej niż mój poprzedni sedan. A C4 Avant ma jeszcze mniejszy!
Bodajże 390l. Mondeo ma 550l, Octavia chyba 560l, Omega też ma ogromny bagażnik V70 także ma spory. Co jest do cholery? Powiem Wam szczerze, że naprawdę się zmartwiłem i jest to dla mnie duża wada. Zwłaszcza, że szukam auta pojemnościowo większego.