Witam wszystkich forumowiczów. Wątek poświęcony tak jak w temacie, może nie tyle
MI, co mojemu
marzeniu, planu od ponad 4 lat. Zawsze chciałem zostać posiadaczem
Audi, a konkretnie
A4 B5.
Nie na tym koniec. Mianowicie mam na myśli silnik
2.8 V6 o mocy 193KM z napędem na obie osie (
quattro). Czytałem o nim wiele ale zależy mi na opinii osób trzecich, gdyż uważam, że posiadacze takowej marki i praktykanci codziennej jazdy będą wiedzieć o wiele więcej, a zależy mi na pełnym zakresie wiedzy o tej generacji Audi. Nie ograniczam się jedynie do silnika z tą pojemnością, ale ta akurat interesuje mnie najbardziej. Jeśli macie i chcielibyście przybliżyć, zobrazować mi nieco bardziej inne silniki wolnossące (z mocą od 150KM +), które są godne uwagi, chętnie poczytam i wyciągnę wnioski. Dodam tylko, że roczniki, które mnie interesują to od 99 w górę, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego.
PS: dodaję na końcu informację, że pod słowem ,,Marzenie", wcale nie kryje się brak środków finansowych na dane auto, czy po prostu pomysłu.
Użyłem tego słowa, ponieważ nie jestem nawet pełnoletni (nie dodałem na wstępie tej informacji, by nie zniechęcić was do czytania), ale mam swojego bezgranicznego bzika na punkcie tego modelu Audi, którego mam nadzieję w przyszłym roku stanę się posiadaczem.
Zależy mi na waszych szczerych opiniach, radach, pouczeniach. Oraz proszę o niekrytykowanie i "zlewanie" z powodu mojego hmm... Młodego wieku? Załóżmy, że tak to określę.
Czekam na wspomniane powyżej opinie i rady. Dzięki z góry i przepraszam, jeśli ten wątek będzie uznany za zaśmiecanie forum - proszę o zrozumienie.