nie wiem jeszcze, zajmuje się tym
będziemy mogli zrobić imprezę na torze (mam stoliki, ławki, parasole) znajdzie się jakieś oświetlenie i nagłośnienie
ze względów organizacyjnych (BRAKU KASY i chętnych do zabawy) rezygnuje z :
- dyskoteki,
- autobusu do hotelu (no chyba że kolega zdecyduje się mi zasponsorować autobus). Będziemy musieli się zabrać do hotelu sami (to jakieś 3 może 4 kilometry)
Zmodyfikowałem także ofertę jedzenia (NADAL KAŻDEMU KTO ZAPŁACIŁ BILET NALEŻY SIĘ OBIAD choć zapewne będę go robił sam bądź z kolegą
żartuje BBQ będzie
Na terenie nie będzie też raczej piwa z nalewaka
- strefa dla dzieci : mam już trampolinę ale nie wiem jak mi wyjdzie z małym dmuchanym zamkiem gdzie nasze pociechy mogły by urzędować cały dzień.
- zrezygnowałem ze smyczy (mamy kilkadziesiąt sztuk z poprzedniej imprezy, reszta dostanie wstążeczkę
Strefa Spa dla kobiet : mogę Wam moje panie zaproponować towarzystwo moich koleżanek, które zrobią Wam makijaż na wieczorną imprezę, fryzurę oraz inne kobiece rzeczy o których nie specjalnie mam pojęcie
Na tą chwilę mam 58 osób zgłoszonych
wpłat około 30 !! SIC
zajętych miejsc w hotelu 40 w tym 4 dla mnie SIC !!
Jak by co ufundowałem już puchary (znowu będzie niespodzianka) a jeśli chodzi o nagrody rzeczowe to i takie się znajdą
dokładne zestawienie zapodam wieczorem
Jeszcze w tym roku uciągnę tą imprezę zgodnie z obietnicą, Jednak nie ukrywam że jeśli klub jako taki nie przejdzie reformy organizacyjnej będzie to definitywnie moja ostatni impreza którą dla Was robię.
Podsumowując :
organizacja imprezy idzie jak po grudzie a chętnych brak. Pewnie wpadnie jeszcze parę osób z FB no ale na fuksy już w życiu nie liczę