Dawidek1 napisał(a):
Panowie przebieg to nie wszystko.Pytanie czy ktoś go oglądał?Czy tylko snucie mitow z cyferek?
Kaju991 dlaczego cieszysz się że go nie kupiłeś?Widziałeś go na żywo?
Nie widziałem go na żywo ale było gadane z gościem i mówił ze stał kilka lat nie dotykany, nie pali i jest mocno pordzewiały ale mu nie wierzyłem ale teraz jak patrze na te zdjęcia to się ciesze kupiłem coś innego w dobrych pieniądzach niż tego plusa ale wiadomo plus to plus i byłem podjarany, koleś chciał żeby go zabrać od razu ale nie maiłem możliwości więc odpuściłem. Ogólnie jak patrząc na dokumenty szwedzkie to plus maił 11 właścicieli (razem z handlarzami) do Szwecji sprowadzony w 09-12-1996 więc praktycznie świeżynka (nie było w sprzedaży w salonach w Szwecji praktycznie s6) 2013-03-27 na ostatnim przeglądzie maił 279827km zdjęcie mówi ze przejechał trochę zanim padł lub został odepchnięty na bok przez właściciela, nawiasem mówiąc to porzucić plusa to jak porzucić psa lub kota w lesie
. Plus jest wyłączony z ruchu od 2014-01-20 czyli od tamtej pory gnił pod plandeką w jednym miejscu. Jeżeli ten co sprzedaje kupił go bez pośredników to dał za niego jakieś 6-6.5 tys zł plus transport i uruchomienie silnika co mogło być banalne to kosztuje go max 10tyś zł.
_Makki_ napisał(a):
kaju991 napisał(a):
Jak ktoś chce to mam zdjęcia i zapisane ogłoszenie szwedzkie i zdjęcie licznika jak ktoś by chciał
do samochodu były jeszcze w gratisie 17 ori od plusa ciekawe czy sprzedawca dokłada bo mnie przelicytował i dał za niego 15tyś koron szwedzkich. do tego samochód nie palił ale pewnie to zrobili.
ps. Jak się ciesze że go nie kupiłem
Mozesz mi przeslac na PW tekst z ogloszenia szwedzkiego? Bylbym wdzieczny.
Podejrzany temat troche z tym przebiegiem no ale co zrobic...
Cena nie jest zla ale tez stan auta, szczegolnie z zewnatrz za ciekawy nie jest.
Osobiscie nie lubie kupowac samochodow z brakami w historii lub podejrzana historia.
Ale tutaj cena kusi..
Dawidek1 napisał(a):
Panowie przebieg to nie wszystko.Pytanie czy ktoś go oglądał?Czy tylko snucie mitow z cyferek?
Kaju991 dlaczego cieszysz się że go nie kupiłeś?Widziałeś go na żywo?
Moj przyjaciel, kolekcjoner aut z lat 90 ogladal i jezdzil. Jezdzi bardzo dobrze, jest suchy z gory i dolu. Nic nie puka stuka.
Sa jakies cyrki z elektryka bo czasami szyby przednie same z siebie ida nagle w dol
Mitow nie snujemy tylko podajemy konkretne dane na temat tego auta i historii..
Proszę na pw adres maila każdego zainteresowanego to się podziele zdjęciami i zapisanymi stronami odnośnie tego plusa i uważam że za niego dobra cena to 10tyś nie 15. Albo kto chce może pociągnąć z chomika
http://chomikuj.pl/kaju991/S6+Plus+niebieski+Radomo+ze+SzwecjiPozdrawiam i dobranoc