drookash napisał(a):
BTW - pojeździłem sobie Skodą YETI Outdoor Edition
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
Nawet się to prezentuje i nawet jedzie. Nie jest duże jak Honda ale za to baaardzo zwrotna i zrywna. Jakość wykończenia na akceptowalnym poziomie ale... można było lepiej.
Wersja EDITION to model na 120 lat Skody... ma jakieś tam inne tapicerki i jakieś tam limitowane dodatki.
Jak dobrze pójdzie to jutro wpłacam zaliczkę na przyjęcie zamówienia.
Konfiguracja na gruuubo ale ja biorę to około 25 tyś taniej z racji ilości aut we firmie - taki flotowy rabacik
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Oczywiście nie mogło zabraknąć WEBASTO z pilotem !
Taką sobie upatrzyłem :
http://esb.skoda.pl/configuration/3242270Nie przeraża Cię dołączany napęd? Za niedługo mnie samego czeka wymiana samochodu i pomału , bez spinki rozglądam się za następcą. Tylko ,ze ja jakoś nie mam zaufania do dołączanych napędów na cztery koła (po prostu mam obawy czy się załączy oraz o jego awaryjność) i szukam czegoś z stałym napędem.
Skody nie są złe jakieś pól roku temu maiłem okazje przetestować Octavie III i Superba II FL .I byłem w szoku jakie fajne to auta , szczególnie fajnie wypadła Octavia .Na moje potrzeby była ,,wielkościowo" wystarczająca. Superb II przed FL jakoś mnie nie leżał po lifcie tak. Z Yeti nie mailem do czynienia jedynie z Roomsterem 1,4 MPI i jak dla mnie bardzo fajne auto tylko straszny muł. Ale skoro tak wszyscy zachwalacie Yeti to się jej bliżej przyjże dla mnie najważniejsze są własności terenowe.
Ja prywatnie zastanawiam się na razie teoretycznie nad najnowszym ( tym co teraz ma premierę ) Outlanderem .Tylko z zasady nie kupuje aut świeżo po premierze niech naprawiają ,,choroby wieku dziecięcego" na innych klientach.