Moje też pierwsze Q w życiu więc śniegu wypatruję codziennie z rana
38 lat... za moment z górki... ale czuję, że moje życie po Zakopcu będzie o 2-3 lata krótsze
Pozytywnie.... odebrałem dziś YETI
Jest fajnie... pogadać sobie z nią można, popatrzeć wspólnie na gwiazdy przez szklany dach, przytulić ciepło dzięki Webasto i zdjęcia pooglądać na ekranie Amundsena - normalnie żona może być zazdrosna
Zaskoczony jestem tym jak Skoda poszła do przodu z technologią... nawiga, radio, telefon, systemy pokładowe itd... typowe rozwiązania VAGa z modeli passata B7/B8.
Jakość wystarczająca, audi z niej nie będzie, ale jest OK. Przypominając sobie passata B8 z najniższym wyposażeniem nie ma się czego wstydzić...
Prowadzenie, stabilność OK, osiągi... średnie bo te 150 koni to tam chyba od początku zagłodzone przez ekologów, ale jest wystarczająco jak na model i przeznaczenie auta.
Napędy... totalnie nie wiem kiedy mam 4x4 a kiedy nie... tego nie czuć wcale - haldex chyba 5 gen ?
Sam parkuje, sam wyjeżdża z miejsca parkingowego... dziwnie się patrzy jak się kiera kręci
Światła zezują w każdą możliwą stronę... trzeba się przyzwyczaić i tyle
Radyjko z DAB odbiera świetnie ale pokładowe 12 głośników gra średnio... trzeba się pobawić ustawieniami by coś z tego było
Wyśmigałem dziś całe 35km i przesiedziałem 2h bawiąc się bajerami. Aktualny przebieg 39km... zalałem za 250PLN pod koreczek... zasięg pokazał 850km. Wartości dla mnie niezrozumiałe... pełna eSka pokazuje max 550km a zbiornik ma większy o 20 litrów.
Pssssttt.... Żuberek na to święto
1:17... czwarty Żuberek... rano taxi do roboty?