.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 17:13:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Audi 100 2,8 ?
PostNapisane: 06.sty.2016 14:30:37 
Klubowicz

Auto: AUDI
therock napisał(a):
I wszystko jasne. Arturo jak i energy kupili setke może i ładną nie mi to oceniać nie widziałem i nie mogą sprzedać to teraz będą szczerze polecać byle tylko opylić auto a reszta będzie be. Panowie, nie przedszkole ogarnijcie się. Rdzy na samochodizie zero ranty czyste progi to samo. Nawet tam gdzie jest przycierka są tylko rysy, nawet rdzawego nalotu nie ma.

Ja swoja setkę sprzedałem w dwa dni - poszła do klubu. Obecnie mam trzy zacne auta i żadnego nie mam zamiaru sprzedać. Nie wiem gdzie wyczytałeś moje oferty sprzedaży...

AUDI C4 AVANT QUATTRO 2.8 AAH - sprzedane...
AUDI 80 Cabrio 1Z :-)
AUDI A4 B6 1,8TQ OETTINGER

PostNapisane: 06.sty.2016 14:31:57 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Mam wrażenie że założyciel tematu , vitoocars, i austro , to jedna osoba , ale ja może za dużo teorii spiskowych na Polsacie , oglądam. Nie mniej jednak niech Gitmar zamknie już te pierdalamento, a założyciel tematu w trzech osobach dyskusje pociągnie sobie na forum Alfy :D , bo tu już nie będzie miał nic do powiedzenia znając życie :)

PostNapisane: 06.sty.2016 14:33:04 
Moderator

Auto: S6 C4
Ja widzę niezły burdel :/ dawno na tym forum nie było takiego rynsztoka. Panowie dostają po karteczce na osłodę lub opamiętanie (co kto woli). Nie pozwolę tu nikogo obrażać że względu na miejsce zamieszkania :!: Pochwal się therock skąd jesteś skoro innych dyskryminujesz ze względu na miejsce zamieszkania, w czym jesteś lepszy :?:
Również odnoszę wrażenie że therock i Vitocars to jedna osoba, zmienne IP albo inne urządzenie z którego można pisać to nie problem. A autoreklamie na tym forum mówimy stanowcze NIE :!:

therock -> BAN za obrażanie innych, pisanie posta pod postem i za całokształt :!: Odpowiadam - nie jest to poziom do którego tutaj przywykliśmy :!:

Vitocars -> kartka za robienie zamieszania i obelgi pod adresem innych userów.

Energy -> by było sprawiedliwie musisz dostać i Ty za uczestnictwo w tym bajzlu. Niepotrzebnie dałeś sprowokować, chociaż zdanie i odczucia mam podobne do Ciebie.

Tyle od mnie....

Kłódka :!:

+
CFFB

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1