drookash napisał(a):
Neeee... pieknieje z dnia na dzień
Wiem jak Mały kocha swoją Navarke a jak gardzi eskami...to takie przekorne było.
Gdybym miał się jej pozbyć to tylko na rzecz Gustava S4
Zakochany w samochodzie hahahah no ...poklepac lubię
, a ta navara to 14r , więc takie eski pewnie ze trzy musiał byś mieć
. A w Zakopanym za rok dopiero. Nie mniej jednak niebawem dostaniesz info o spocie u mnie tak jak rozmawialiśmy, ale to bliżej wiosny
giganteusz_997 napisał(a):
https://www.youtube.com/watch?v=L-mVjG7NQrs tutaj czas sie wybrac
Bulwar mówiłem bulwar, koła błysk, nowe oponki z białymi napisami, ledowa listwa na zderzak i lustra w chromie. Do błota mam pickupa
Grimson napisał(a):
Mój Touareg połknie tego parcha w terenie jak chce
Kurde a ja nic nie wiedziałem. Zawsze takie na autostradach widuje i to raczej 180 -200 km/h jeżdżą dziwni ludzie . Swoją drogą to nigdy nie znałem przeznaczenia tego typu samochodów, ale jak jest popyt , więc są potrzebne
gitmar napisał(a):
A przejeżdżałem dzisiaj obok Twojego podwórka i kukałem czy coś innego się pojawiło
P.S....a spodziewałem się jakiegoś V8 D11 Avant
No właśnie mnie nie było, ale zawsze możesz zajechać już mówiłem. V8 w kombi będzie, jak powiedziałem tak zrobię, tylko puki co motocykl po dziadku kończę od 2003r za zostało kilka dni roboty , więc sam rozumiesz
Energy napisał(a):
Nie Masz jakichś kompleksów?
Myślałem że idąc tokiem ostatnich Twoich zakupów - Kupisz Opla Tigrę.
A na poważnie to bryka wypas, porządna rzecz.
Kiedyś miałem Calibrę
...ale jak by się trafiła kiedyś Monza, to ...kto wie. Tylko kiedy ja mam to wszystko porobić
Zarathustra napisał(a):
No Mały, to masz już kolejną furę na wypad do zakopca za rok
E tam , żebym wiedział ze tam taka sielanka to bym maxime wziął tanio i szybko by było. Jak wspomniałem wcześniej , podumajcie nad terminem spotu wakacyjnego u mnie. Poruszę temat bliżej wiosny