Roger_35 napisał(a):
gitmar napisał(a):
Roger_35 napisał(a):
wordeck napisał(a):
Jak Wam się nie podobało, to trzeba było nie czytać. Skoro miał tyle stron, to znaczy że kogoś interesował. Ale spox, można założyć wątek o gotowaniu, czy modzie. Byle za dużo nie myśleć. Człowiek jest szczęśliwszy, jeśli nie myśli za dużo, a najszczęśliwszy jest, jeśli nie myśli inaczej niż poprawność nakazuje.
Jak dla mnie, usunięcie tego wątku to żenada.
Pozdrawiam
+1. Bez dwóch zdań. Jakieś słowo wytłumaczenia od usuwaczy???
Panie Rodżer, a co Pan wnosisz do tego forum (jakby nie patrzeć motoryzacyjnego i ukierunkowanego konkretnie na Audi) poza waśniami i obrzucaniem się błotem w historycznym już wątku politycznym

Szanowy Panie Gitmar moderator, jak się domyślam ksywka "usuwacz" od dziś, a co to ma do rzeczy? Nie widzę powodu, dla którego miałbym sie Panu spowiadać. Po to istniał ten wątek, żeby z niego korzystać, jak napisał któryś z kolegów wcześniej. A propos, miałbyś duży problem gdybyś chciał znaleźć mnie obrzucającego błotem kogokolwiek, wręcz odwrotnie prosiłem wiele razy o merytoryczną dyskusję, a nie obrażanie innych. I powtórzę, jak napisał kolega Wordeck, żenada i marszczenie d.... Zadałem kilka niewygodnych pytań, w jak sam twierdzisz historycznym już wątku, i CENZURA zadziałała. Tak to się właśnie nazywa jeśli nie wiesz co zrobiłeś/zrobiliście.
I już tak zupełnie na marginesie, skoro się uważacie za takich porządnych, to parę słów wytłumaczenia by się przydało. Chyba, że dobra zmiana dokonuje się zawsze nocą...Cichaczem...
Nie wiem czy masz świadomość, ale dla wielu użytkowników tego forum takie działanie pokazuje jakiej jest ono jakości.
Proszę bez epitetów, ja Ciebie nie przezywam, po co więc te ksywki

Jeśli któryś z nas uznał to za konieczne, to widocznie tak było (a wg RF decyzje moderatorów są niepodważalne

). Podpowiem tylko że nie zostało to skasowane w nocy, więc bez porównań proszę. Dosyć już jadu i żółci się wylało, nie uważacie że lepiej szukać punktów stycznych (patrz samochody marki Audi) a nie wieczne podziały na lepszych i gorszych Polaków

Polityka to bagno i zawsze dyskusja o niej prowadzi do podziałów. Po co nawet tutaj do nich doprowadzać

Na żadnym z for motoryzacyjnych, na których jestem nie widzę tego, dlaczego u nas ma być

A wątek istniał ponieważ swego czasu nie zareagowaliśmy w odpowiednim czasie aż się rozwinęło za daleko. Osobiście cieszę się że jeden z nas przerwał to, szkoda że tak późno

Jak ktoś coś więcej do dodania to proszę teraz. Z końcem weekendu ten wątek również ulegnie utylizacji. Dziękuję

P.S....to nie Ty po lekturze tego wątku żegnałeś się już z tym forum