Witam, użytkowników forum, jestem tutaj nowy i od razu mam do was prośbę oraz kilka pytań. Po sprzedaży mojego obecnego samochodu jakim był Seat Leon 1.9 tdi 1P nadszedł czas na coś bardziej dostojnego. Chciałbym zacząć swoją przygodę z audi i wybór padł na a6 w wydaniu C6. Od początku byłem nastawiony na zakup benzyny i wybór silnika 2.4 v6 wydawał się rozsądny, jednak drugą sprawą jest wyposażenie wnętrza, na którym bardzo mi zależy. Srodki finansowe jakimi operuję to budżet do 37 tys zł, a chciałbym, żeby samochód wyposażony był w możliwie jak najwięcej dodatków świadczących o prestiżu marki. W poszukiwaniach benzyny natknąłem się na model znajdujący się niedaleko mnie mianowicie z silnikiem 2.7 TDI 180 KM z roku 2004. Przeraża mnie ten rocznik, gdyż jest to pierwszy wypust tego modelu, a sam przesiadając się z rocznika 2010 na 2004 mam lekkie obawy. Dodatkowo cena samochodu 33,5 tys zł jest dość wysoka. Chciałbym, abyście pomogli mi w rozkodowaniu VINU samochodu, może doradzili czy wybrać ten silnik i samochód czy szukać dalej 2.4 V6. Pozdrawiam Kamil
VIN Wauzzz4f25n074012
Aukcja
http://allegro.pl/audi-a6c6-chrom-full- ... 37593.html