Witam, 'od pewnego czasu funduje kurację sterydową silnikowi 2.0 TDI CR 170 w Audi TT Quattro manual . Pacjent niewdzięczny w strojeniu , i niechętnie współpracujący z racji tego ,że jest na CR i mało jest do tych sterowników dobrej jakości DAMOSÓW , tudzież SUPERMAPPACK i trzeba operować na żywym organiźmie metodą prób i błędów
Samochód posiadał mocną serię : edit: tu było za duże zdjęcie
STAGE 1 CHIP TUNING uzyskałem 207 km i 421 Nm edit: tu było za duże zdjęcie
STAGE 2 z usunięciem DPF pozwala dorzucić po 10 km i 10 Nm do powyższego wyniku.czyli 215 km i 420 Nm ( wykresu na tę chwile nie posiadam )
mam już w tej chwili ponad 480 Nm , i 230 km ( w niektórych próbach ponad 250 km ) , ale sprzęgło juz daje znać o sobie . Optymalnie zostawił bym to na ok 450-460 Nm i 240-260 km ,ale jeszcze przeprowadzę próby
Tak samochód przyspieszał na ok 450 Nm i 220 km ( usunąłem też tłumik końcowy , co słychac na końcu filmu ) Choinka n a desce rozdzielczej - objaw tęsknoty za mijajacymi świetami
:
Stage 4. Na pewno kompletne sprzęgło , GTB 2260, Jeśli standardowe wtryski nie obsłużą , to też zmienię. Możliwe ,że go zakuję STROJENIE
Jeśli będziecie zainteresowani tym tematem to na bieżąco mogę tutaj wrzucić opisy
Jak tam blad z zamkniecia przeplywki ? Ogarnales temat ? Ile tam dmuchasz ta hybryda i co to dokladnie jest ? 2.0 TDI CR na edc17c46 juz jezdzi na gtb22 , paliwa starcza na jakies 260 ps .
Tak, temat ogarniety i bledami juz nie sypie. Odpowoedzialny był jeden bajcik i wystarczyło zmienić jedną cyferkę:)
Tutbina to zwykła hybryda ,ktora ma zwiekszone mozliwosci tylko o 10-15 % wiec nie poszalejemy , choc gdzies tam pojawily sie dwa bary przez chwile. Kolektor pod GTB jest już w trakcie roboty , a gtb odpowiednio zmodyfikowana jest juz zamowiona
Usunąłem zdjęcia że względu na ich rozmiar (strona się konkretnie rozjeżdżała). Jeśli chcesz umieścić je ponownie, muszą być mniejsze lub w formie linków.
_________________ S6+Avant 4.2 V8 AHK quattro Gmbh LZ5M Nogaro Blau - jeeest S6 C4 limo 4.2 V8 AEC quattro manual LZ5U - jest A4 B7 Avant 1.8T BFB LPG quattro - jest...