.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 15:17:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Prośba o ocenę A4 3.2 S-line
PostNapisane: 04.maja.2016 02:54:22 
Użytkownik

Witam,
proszę o informację, czy ktoś może oglądał ten samochód, lub ewentualnie może poradzić na co zwrócić uwagę przy jego oględzinach.

http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-a4-s-l ... ylKB9.html

Jestem zainteresowany, ale od razu z ręką na sercu powiem, że nie znam się na samochodach od strony mechanicznej i nie chciałbym nadziać się na bubla. Do audi generalnie mam sentyment, bo mój pierwszy samochód to a6 c5 z 2000 roku, którą kupiłem wadliwą (padł moduł pamięci sterownika ABS i do dzisiaj już chyba nikt go nie naprawił) i automat szarpał po na ciśnięciu gazu na wstecznym(szarpał to mało powiedziane). Co prawda był to ten niby najbardziej awaryjny 2.5 tdi, ale nawet z 300tyś przebiegu z silnikiem albo nie miałem, albo nie wiedziałem, że mam problem.
Jeździłem trochę oplem insygnią opc, ale to za mocny samochód (1 pkt więcej i nie mam prawka:P), volvo v40 1.5 (ON) i s80 (v8), skodą octavią(1.4 bezyna) i wv jetta (1.5 ON). Więkoszość to samochody służbowe. Teraz kupuję samochód, którym będę jeździł trochę ja, trochę żona z budżetem do 60tyś. Z audic tylko ta chyba wpadła nam w oko, bo generalnie w kryteriach jest polskie pochodzenie, pierwszy właściciel, mniej niż 200tyś przebiegu i nie Kombi.

Tyle ode mnie prosiłbym o ocenę i informacje na co zwrócić uwagę przy oględzinach samochodu. Jak na czymś odpadnie to przynajmniej nie wydam niepotrzebnie kasy w ASO na sprawdzanie :)
Sam znalazłem generalnie tyle że były jakieś problemy z zapłonem w tym modelu.

Tytuł: Re: Prośba o ocenę A4 3.2 S-line
PostNapisane: 05.maja.2016 17:52:09 
Użytkownik

Żadnych uwag Panowie/Panie?

Strefa czasowa: UTC + 1