Witam, Mam problem z ubezpieczenie AC potrzebuje podać wyposażenie dodatkowe. Rozkodowałem sobie kody z naklejek ale nie wiem które są od wyposażenia standardowego, a które od dodatkowego. Poniżej rozkodowane kody wyposażenia. Kilku mi brakuje więc jakby ktoś wiedział to byłoby super. Który kod będzie na klimatyzacje czterostrefową? 9G3 = Nie znaleziono kodu. 9Q8 = Nie znaleziono kodu. DE2 = Nie znaleziono kodu.
E0A = Akcja specjalna-brak 7MG = Koncepcja spalin: eu5 4UF = Poduszka bezpieczeństwa (airbag) dla kier. i pasaż. 6XF = Lusterko zewn. el. przestawiane, ogrzewane 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex) 1KW = Hamulce tarczowe tył J0P = Battery 320 a (50 ah) duty-free and freeof cost 1LA = Faustsattelbremse przod 1X0 = Naped przedni 1AT = Elektroniczny program stabilizujĄcy 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 3FU = Dach szklany 'panorama' 5MA = Wkłady ozdobne 7X2 = UltradŹwięk. układ pomocy przy parkowaniu F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu 0YM = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 11 0JH = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1ba:1386-1435; 1bj:1386-1435 TM4 = 4-cylinder diesel engine 2.0 l unit 03l.m 3NZ = Oparcie tylne dzielone 8BD = Lampy reflektorow swatlo zolte U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza X2C = National sales program the netherlands QZ7 = Hydrauliczne wspomaganie kierownicy 2ZQ = Kierownica wielofunkc. do poduszki bezp. 8Q1 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 8Z5 = Chlodnica wody 7T6 = System nawigac. z kolorowym ekranem mmi 3g C0S = Obręcz koła ze stopów lekkich 8 jx17h2 et45 7K6 = Reifenkontrollanzeige 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 2K1 = Zderzak wzmocniony 3L4 = Lustro zewn. i siedzenie przednie, reg. elektrycznie kzl 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 3Y3 = Roleta przeciwsłoneczna szyby tylneji szyb drzwi 4I2 = Central locking with radio remote control/ 5D7 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym 868mhz 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego Q1A = Siedzenia normalne 4GF = Szkło atermiczne (zielone)
|