Buba napisał(a):
hoffman pijaczek w PZPR hehehehehehehehehe
dobra zmiana
po cichu przechowywani wychodzą z norek :
maciorka vel kosmita co to wojenka z Rosją mu się marzy
mniej niż zero nic dodać nic ująć : zajumam ci tego oskara i zakleje wam tego fujbuka hołoto internetowa
a teraz hofmano pijjjjako będziemy bronić swego dobrego imienia hip !! glup !! ups !! mi się bekło na kacu a co nie wolno w Madrycie z państwowe pieniądze
minister MSW łajający swoich policjantów za interwencję na córuni pisiorkowej radnej hahahahhahaha no żesz ... mać
i fakt że władzę kupili sobie za mniej niż 100 euro dla części populacji
takie rzeczy to tylko w tym ciemnym kraiku
no ale plebs się cieszy bo jak to u mnie na wsi mówią : tamci kradli a ci nam dali po pińcet to dobrzy są ? no jak nie jak tak ? iI jeszcze może będą mniej kradli bo ksiundz tak mówił
tylko na ile starczy kasy i frajerów którzy dadzą się dymać prowadząc swoje interesy i płacić dalej daniny skoro już teraz jest to całkowicie nieopłacalne.
Dla przypomnienia : chłop pańszczyźniany płacił dziesięcinę i był zobowiązany przepracować dla wasala około 100 dni rocznie (podnosił głowy do buntu) a my marne polaczki ??
oddajemy temu durnemu kraikowi około 50 % swoich dochodów a na podatki pracujemy niemal 170 dni. Pasuje Wam ?? pysznie prawda ?? A pisuary wierzcie mi tylko pogorszą sprawę bo niby skąd wezmą na swoje socjalistyczne projekty i jeszcze żeby starczyło dla papki rydzyka ? Bo to że wzywają pana Boga to nie znaczy że są prawicowi oooo nie to zwykli lewicowcy kryjący się za narodowościowymi hasłami mającymi wzruszyć mało myślących
Dodrukują ?? Pożyczą ?? Podniosą podatki i inne daniny ?? No skąd pytam jak wszystko wali się na łeb : rankingi, ratingi, PKB, giełda i cała reszta ? Sądzą głąby że pińcet plusz nakręci koniunkturę ?? jasny szlag przecież to wystarczy spytać ogarniętego studenta 2 roku ekonomii on powie że to się nie może udać
I jeszcze te świnie w białych kitlach ...
znowu miasteczko rozstawią i trzeba będzie im blokować łączność
że też ta pielęgniarska mać nie chce pracować za bóg zapłać i 3000 kwoty wolnej od podatku zarabiając po oszałamiające 2000 miesięcznie. No plebs normalnie bezczelny, w dodatku im chodzi tylko o kasę a my żeśmy sobie podnieśli fundusz remontowy na biura poselskie circa o 2000 miesięcznie. No i tatko rydzykowy rączkę wyciągnął to skąd mamy wziąć ?? Żreć suchy chleb i pilnować prześcieradeł a nie do strajków się brać ... a jak się nie podoba to w kamasze
dobra zmiana ?? no a jak !!
a listu z KE nie opublikujemy więc skoro nie czytaliśmy to wydarzenie nie miało miejsca hehehehehehehehe
i co nam zrobicie przez następne 3,5 roku ?? pocałujcie nas w dupę wyborcy hehehehehehehe
kfaszysta i jego pożeracze dupnej wazeliny: kamiński uznany przez prezydenta RP (specjalnie z małej litery) za winnego przestępstwa, maciora, mniej niż zero (kreatura która jest winna między innymi zapaści transplantacji w polskiej medycynie a więc dla wielu poszkodowanych zwykły MORDERCA , dudka, szydełko wszystko uczynią dla władzy i powiem to głośno : pocałujcie mnie w dupę złodzieje bo inaczej tej pazernej, złodziejskiej i oszukańczo manipulującej bandy nazwać nie można.
I z tym optymistycznym akcentem i głęboką pogardą dla wszelkiej maści polityków od lewa do prawa ze specjalnym namaszczeniem dla kfaszysty, dudki nie mam jaj i swego zdania oraz podpisałem kota prezesa jak mi dał potrzymać i broszy pędzę pod trybunał stanu (no chyba że prezes zdąży zlikwidować) idę spać.
Znowu macie wolne ode mnie w tym wątku na jakiś czas hehehehehehehe
przynajmniej dopóki kfaszysta lub inny debil z jego bandy nie odwali czegoś wesołego a że to nastąpi jest pewne jak to że czarne jest białe i nikt nam nie powie że jest inaczej
howgh
Zajrzałem i proszę, sama esencja, +1 rzecz jasna:-)