Cytuj:
Kfaszystowscy populiści kupili sobie władzę korumpując niewielką część społeczeństwa kwotą 100 euro na miesiąc ....
to jest dopiero dno i metr mułu i niestety wystawia naszemu marnemu społeczeństwu piękną laurkę.
Myślę, że 500+ nie miało znaczącego znaczenia. Nastroje społeczne znane były już na długo przed wyborami i jasne było że PIS je wygra. PO pod rządem Kopaczowej było słabe i nie potrafiło już odeprzeć ataków opozycji i przekabacić ludzi jak miało to miejsce kiedy za sterami był król Europy, a afera taśmowa pogrążyła ich definitywnie.
Cytuj:
500 + zapewnione tylko na ROK hehehehehehehe i w większości idące na wódę. Tak tak tylko na rok, nie wiedzieliście ??
Oczywiste jest (przynajmniej dla mnie), że wzrost wydatków budżetowych musi powodować wzrost wpływów budżetowych - pytanie tylko, czy napewno PIS chce zwiększać podatki czy może zacząć je ściągać od świętych krów III RP.
Cytuj:
no ale plebs łyknął i oto duce umaczany w aferach między innym swojej PiCzki
Z tego co wiem, to nie zostały udowodnione przekręty w związku z PC, jeżeli masz jakieś źródła mówiące co innego proszę podaj - poczytam.
Cytuj:
człowiek który dla władzy zabił brata i szwagierkę i sporą ilość "elyty"
Twierdzisz, że Smoleńsk to zamach zainicjowany przez Kaczyńskiego ? Dość kontrowersyjna teza...
Cytuj:
no chyba że ktoś ma jakiekolwiek wątpliwości że rozkaz lądowania wyszedł właśnie od naszego niewielkiego choć z wielkim ego kfaszora a pierwszy po bogu czyli kapitan statku powietrznego miał gówno do powiedzenia. Miedzy innym dla tego siedział za sterami nieopierzony kurczak bo sytuacja z Gruzji kiedy pilot odmówił wykonania rozkazu durnia na pokładzie nie mogła się powtórzyć
No ja mam biorąc pod uwagę przebieg śledztwa smoleńskiego i wszelkich okoliczności związanych z nim.
A to że US ma takie a nie inne podejście przez 25 lat nie świadczy dobrze o naszym Państwie. I tu się zgadzam - powinno to się zmienić.