.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 09:14:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 17.cze.2016 21:43:40 
miałem już sie nie udzielać,ale jakoś tak po drinku nie mogę się powstrzymać....
Co do kondycji intelektualnej kolegi maxa to już kilka stron temu wyłożem kawe na ławe co kosztowało mnie warna i edycję posta....ale jak ktoś pisze,że jest obywatelem świata i patriota to idiota to znaczy ni mniej ni więcej tylko tyle, że tam już niema z czym rozmawiać....kisiel we łbie i tyle....

a takich bredni jak kolega bubek wypisuje to ja już dawno nie słyszałem..he,he się kuźwa na panią z US obraził i z kraju chce uciekać bo mu 10k na raty nie rozłożyli ja jebie...i to wina oczywiście świeżo wybranej władzy. Jak byś miał głowę na karku to byś wiedział gdzie wina leży...i co trzeba w tym kraju zrobić żeby to odkręcić...sprawa nie jest łatwa,ale nie nie możliwa.
Ja natomiast wbrew wszystkiemu rozkręcam całkiem prężną działalność w tym dzikim rządonym przez faszystów kraju....więc nie jest tam chyba,aż tak źle...
Szkoda pisać....

PostNapisane: 17.cze.2016 22:26:08 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 18.cze.2016 07:15:22 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
No właśnie BUBA, ja działam w chyba tej samej branży, wszystkie daniny płacę z czasem nawet kilkumiesięcznym 2-3 opóźnieniem i nikt mi nie mówi, że tak nie wolno...wręcz przeciwnie...US mi jakoś tam pomaga...
Natomiast dobrą zmianę widzę, bo postawili pół europy, żeby polski transport mógł pracować w europie, co jak ci zapewne wiadomo Niemcy jak i Francuzi chcieli zatrzymać..
Wyciągnęli tyle samo pozwoleń na wyjazdy do Rosji, ile Rosja dostała dla siebie, co wcześniej byłoby nieprawdopodobieństwem...

A może rzeczywiście, zastanów się, czy warto to dalej ciągnąć...bo wygląda na to, że 8 lat zaniedbań chciałbyś w 8 miesięcy naprawić..
A tak po koleżeńsku BUBA - żal mi Cię...

PostNapisane: 18.cze.2016 09:42:06 
Użytkownik

No buba trzeba przyznać słabą z tobą.
TVN czuć

PostNapisane: 18.cze.2016 10:05:29 
Użytkownik

Auto: A8 V8 Manual Quattro.
Zarathustra napisał(a):
MAXA8 napisał(a):
jakub33 napisał(a):
Max właśnie zaprezentował podejście do swojej ojczyzny, jakie prezentują wszelkiej maści sprzedawczyki z wiejskiej i nie tylko.

Skoro im się wiedzie to trza nasladować :fuckyou2:

Dobra rada: odpuść sobie już ten temat.

Ten temat traktuje takm jaka jest jego natura-z przymrużeniem oka bo branie na powazne to nie jest rozsądne.

Buba uważaj bo tu nie lubia emigrantów :D

PostNapisane: 18.cze.2016 10:22:10 
Użytkownik

giganteusz_997 napisał(a):
TVN czuć

ano słabo w końcu jestem wg US szkodnikiem
zatrudniam ludzi tylko od 15 lat
urodziło się w "mojej firmie" 6 dzieci z pełnym socjalem dla ojców czyli urlopy, dodatki, premie itp ekstrasy
wpłacam do budżetu około 200 K rocznie

no normalnie patologia czego ja się czepiam i o co mnie kaman ?

a z telewizją mam kontakt teraz jak lecą mistrzostwa europy bo tak nie oglądam w ogóle.

A swoją drogą biorąc udział w kilku dyskusjach z kfaczystami i popaprańcami doszedłem do jednego wniosku:

jeśli nie myślisz jak my i nie oglądasz "naszych" mediów znaczy ze jesteś nienormalny, należy Cię żałować, Twoje poglądy są oderwane od naszej jedynie słusznej drogi. Gardzisz polityka i politykami znaczy się nie jesteś normalny.

Czyli generalnie wyklucza się ludzi którzy nie lubią babrać się w polskiej politycznej kloace a chcą jedynie nieco spokoju, braku "opieki" państwa czyli zwykłego : odwalcie się ode mnie.
Nie chcę służby zdrowia, nie chcę policji, nie chcę nic za darmo ale też nic mi nie zabierajcie i dajcie mi żyć w spokoju bez wtykania nosa w moje sprawy. Nie dawajcie mi 500 plusz, nie dawajcie mi emerytury NIC od państwa nie chcę. Ale nie zabierajcie mi niemal połowy dochodów w postaci podatków dla państwa, podatków lokalnych, zusów srusów i innych badziewi. Nie chcę i koniec ale nic od kraju nie żądam w zamian. Sam zapewnię sobie bezpieczeństwo i emeryturę. Tylko wara od moich pieniędzy i zasad na moim terenie (mieszkaniu, działce, domu niepotrzebne skreślić)

Sprawa jest prosta jeśli karze się ludzi za to że pracują (podatek dochodowy)
a nagradza za to że nie pracują (zasiłki socjalne)
to kasy musi brakować bo w końcu pracujący frajerzy powiedzą dość

to zresztą spotka nas kiedy pięknie walnie na glebę ZUS bo to przecież piramida finansowa taka sama jak amber gold tylko pod plaszczykiem przymusu państwowego

proste ?? no proste

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

PostNapisane: 18.cze.2016 10:31:40 
Użytkownik

Polać mu. Ciekawe ilu ślepćow jeszcze nawet tu na forum w końcu to zauważy...

PostNapisane: 18.cze.2016 13:18:55 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
kuu**wa
Cytuj:
nie lubią babrać się w polskiej politycznej kloace a chcą jedynie nieco spokoju, braku "opieki" państwa czyli zwykłego : odwalcie się ode mnie.
Nie chcę służby zdrowia, nie chcę policji, nie chcę nic za darmo ale też nic mi nie zabierajcie i dajcie mi żyć w spokoju bez wtykania nosa w moje sprawy. Nie dawajcie mi 500 plusz, nie dawajcie mi emerytury NIC od państwa nie chcę. Ale nie zabierajcie mi niemal połowy dochodów w postaci podatków dla państwa, podatków lokalnych, zusów srusów i innych badziewi. Nie chcę i koniec ale nic od kraju nie żądam w zamian. Sam zapewnię sobie bezpieczeństwo i emeryturę. Tylko wara od moich pieniędzy i zasad na moim terenie (mieszkaniu, działce, domu niepotrzebne skreślić)

Buba, normalnie dokładnie 101% tego co ja myślę.
Kwintesencja
I jeszcze to
Cytuj:

czyś Ty się ze mną na język zamienił?
Normalnie zapisuje się na zlot do Torunia i musimy się wódki napić!
HOWGH.

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 18.cze.2016 13:29:44 
Moderator

Nie wiedziałem Darku, że z Ciebie taki Korwinista :) - plus ode mnie. Polityka gospodarcza PISu to nie moja bajka - nie znoszę socjalizmu, gdyż prowadzi do wielu patologii (zresztą pisałem o tym nie raz). Jednakże, Polska to taki dziwny twór postkomunistyczny, że w pierwszej kolejności gdzie indziej trzeba zrobić porządek, a potem możemy się zastanawiać jaki system gospdodarczy jest najbardziej właściwy, gdyż w III RP ŻADEN ustrój gospodarczy nie ma racji bytu - z wiadomych przyczyn, kolego ślepco Max.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.cze.2016 15:37:11 
Użytkownik

Ale co sie mnie uczepiłes? Ja mam na to po prostu wywalone po całości. Nie chodze nie głosuje na pawianów,Korwin i tak wydaje sie fiko fago a jak by mu dali władze to by osrał wszystko ciepłą sraczką. Robie co się da by juz nie zamykali ale jednoczesnie nie płace podatków nigdzie bo to co zarobie potem odbieram w postaci przeróznych świadczeń socjalnych. Nie interesuje mnie to że państwo musi mieć. Wystarczy im podatek z wszelkich towarów. W DE zreszta klas 3 to znikomy pobór i tak.

U mnie punktem głownym to wyciągac hajs i dawac najlepiej wcale do kasy państwa :) Tak zyje od lat.

PostNapisane: 18.cze.2016 17:13:11 
Moderator

MAXA8 napisał(a):
U mnie punktem głownym to wyciągac hajs i dawac najlepiej wcale do kasy państwa :) Tak zyje od lat.

Dumny jesteś z siebie?

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.cze.2016 17:14:56 
Moderator

Jest, to widać. :)
Ale każdy ma prawo robić jak chce.

Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 18.cze.2016 17:22:51 
Moderator

Oczywiście, że tak, jeżeli jest to w granicach prawa. Inna sprawa to kwestia moralności i etyki.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.cze.2016 17:23:28 
Użytkownik

no w końcu znalazłem
proszę Zarath trochę prawdy o kfaszystach

Z kąd się wzieły kfaczory :
Z filmidła `O dwóch takich...'? Owszem, ale nie tylko, a nawet nie przede wszystkim. Początki prawdziwej kariery rodzeństwa sięgają Komitetu Obrony Robotników (lata 1977-1980), jednak bez jakiś oszałamiających sukcesów. Tak naprawdę narodziny politycznych Kaczorów można datować dopiero na rok 1989, kiedy to obaj panowie stają się promotorami rządu Tadeusza Mazowieckiego. Jednak bardzo szybko swoją miłość do premiera zamieniają w nienawiść. Czas pokaże, że podobnie będzie z ich kolejnymi namiętnościami.

Wiosna roku 1990. Kaczyńscy zacierają ręce na wieść o konflikcie między Mazowieckim a Wałęsą i zakładają partię rozłamu Solidarności, czyli Porozumienie Centrum. Tak naprawdę nie chodzi jednak o PC - ma ono stanowić przykrywkę przekrętu na miarę kradzieży księżyca. Prawdziwego.

Jarek i Lech zakładają oto Fundację Prasową Solidarność. Kogóż jeszcze widzimy w tej firmie? Jest arcybiskup Gocłowski, jest Maciej Zalewski (obecnie w więzieniu za pomoc Gąsiorowskiemu i Bagsikowi w ucieczce z Polski), a także Sławomir Siwek (milioner), Krzysztof Czabański (powiernik Kaczorów) i Maria Stolzman - później wiceminister rolnictwa, obecnie polityk Unii Wolności. Zarządza Fundacją Rolniczą. To taka firemka, która kieruje częścią interesów Kościoła na wsi.
Fundacja Prasowa Solidarność z Kaczorami na czele, dysponując kapitałem założycielskim w kwocie - UWAGA! - 180 zł, nabywa `Express Wieczorny' - jeden z największych wówczas dzienników w Polsce o nakładzie przewyższającym nakład `Wyborczej' i `Życia Warszawy'.
Powiedzmy to jeszcze raz: dwaj braciszkowie dostają za 180 złotych (tak działo się wówczas, podczas podziału RSW) największą polską gazetę! I co z nią robią? Od razu mianują naczelnym Krzysztofa Czabańskiego - człeka bez reszty im oddanego.
Jednak aby wydawać dziennik, trzeba po pierwsze - mieć o tym pojęcie, a po drugie (i najważniejsze) - należy posiadać jakąś kasę. Bracia nie mają ani jednego, ani drugiego. Ale od czego mamy służebną rolę państwa wobec grupy trzymającej władzę! Bank Przemysłowo-Handlowy (wówczas jeszcze własność RP) przekazuje Fundacji pieniądze (jako darowiznę!) w kwocie równej kosztom trzymiesięcznej pracy redakcji, prawie 2 mld starych zł. Ale to wszystko mało i mało. I tu właśnie ujawniają się nieodkryte dotąd talenty bliźniąt. Otóż wynajmują oni bankowi BPH budynek przy Alejach Jerozolimskich 125/127, pobierając czynsz... za 10 lat z góry! To są ogromne pieniądze. Dziś za taką kasę można by utworzyć nowy ogólnopolski dziennik. Żeby było jeszcze ciekawiej, Lech i Jarosław Kaczyńscy wynajęli tę nieruchomość i... wzięli za wynajem pieniądze, chociaż ona nigdy do nich nie należała.
Lecz i to wciąż za mało. Kolejna państwowa firma, która wysupłała darowiznę na rzecz Fundacji braciszków, to Budimex. Ten sam, który wybudował Licheń i miał Tuderka za szefa. Ile dał? Nie wiemy dokładnie ile, ale wiemy, że bardzo dużo. Czytelnik w tym momencie jest przekonany, iż Kaczory potężną kasę z pieniędzy podatników pakowały w `Express Wieczorny' - w jego rozwój. Nic bardziej mylnego. Forsa szła na finansowanie działalności PC oraz na wydawanie tygodnika `Polska Dzisiaj'. Ów tygodnik w ciągu dwóch lat trafił cztery razy do kiosków! Reszta kasy trafiała do `Tygodnika Centrum', Stowarzyszenia Dziennikarzy Katolickich, `Tygodnika Solidarność' oraz `Ziemi Garwolińskiej' - pisemka o nakładzie 2000 sztuk. A dlaczego? A dlatego, że `Ziemią Garwolińską' zarządzał wówczas Marek Suski, zaufany braci, a dziś czołowy działacz i poseł Prawa i Sprawiedliwości.
No i na to właśnie poszła cała forsa, a tu raptem zbliża się kampania wyborcza. Skąd wziąć na nią środki?! - biedzą się bliźniacy. I wpadają na pomysł: opylimy `Express Wieczorny'; wyssaliśmy z niego wszystko, więc teraz trup pójdzie pod młotek.
Pojawiają się Szwajcarzy (ot, głupki jedne) chętni do zakupu. Dochodzi do transakcji na kwotę... no i tu są różne dane. Według naszych ustaleń, Kaczory spuszczają `Express' za mniej więcej 25 miliardów starych złotych. Z tych pieniędzy PC finansuje swoją kampanię wyborczą w roku 1993 i... przegrywa na całej linii. Na otarcie łez tylko Lech Kaczyński zostaje prezesem Najwyższej Izby Kontroli.
A tymczasem Fundacja Prasowa Solidarność już ledwo zipie. Wszystkie wszak środki władowała w elekcję Kaczorów i w kasie pojawiło się dno. Ale braciszkowie mają główki na miejscu. Nigdy wszak nie ma tak, żeby nie można było jeszcze czegoś chapnąć. Są przecież nieruchomości Skarbu Państwa zarządzane przez Fundację. No to trzeba je sprzedać. Ale jak sprzedać nie swoje? Jak spieniężyć dla siebie coś, co jest własnością podatników?

Otóż bardzo prosto - wystarczy tylko bezczelny pomysł!

W lutym 1994 roku Lech i Jarosław upoważniają zarząd Fundacji do założenia trzech spółek: `Srebrna', `Interpoligrafia' i `Celsa'. Po co one? A po to, że mają sprzedać z majątku Fundacji, co się tylko da. A da się sprzedać np. biurowce przy Alejach Jerozolimskich i ulicy Srebrnej, drukarnie przy ul. Nowogrodzkiej, a także mały obiekt przy Ordona 3.
Sąd Gospodarczy jakoś nie ma czasu na sprawdzenie, czy nieruchomości są własnością firmy Kaczorów. Jest to co prawda jego obowiązek, ale kto to wysokiemu sądowi wytknie? Bezczelność Kaczyńskich osiąga już taki pułap, że jeden jedyny budynek (ten przy Alejach Jerozolimskich plus dwa samochody) wnoszą aportem do ww. trzech spółek. Do każdej oddzielnie. Ślepa Temida klepie bez niczego to jawne oszustwo.
Stan więc mamy taki: są trzy spółki - wszystkie pod kontrolą braciszków - i... przestępstwo (wniesienie aportem nie swojej własności) zostaje zalegalizowane. Otóż 29 grudnia 1994 r. w gabinecie kierownika Urzędu Rejonowego w Warszawie zostaje podpisany akt notarialny, na mocy którego Skarb Państwa (czyli my wszyscy) przekazuje wspomniane wcześniej budynki i działki, na których stoją, Fundacji Kaczorów. Niesamowite? A jednak prawdziwe!
Bracia mają poza umiejętnością trzepania kasy jeszcze jedną właściwość - talent do skłócania przyjaciół. Tak się stało nie tylko z Wałęsą, ale np. ze Sławomirem Siwkiem. Poszło o pieniądze oczywiście.
Było tak: Siwek znacznie poniżej kosztów własnych drukował braciszkom `Nowe Państwo', a w zamian miał dostać na własność spółkę `Interpoligrafia' - razem z jej maszynami poligraficznymi. Miał i dostał, ale nie do końca. Dostał też bowiem anioła stróża, czyli nowego akcjonariusza - biskupa Andrzejewskiego. Co na to niezawisły sąd? Nic! Klepie kolejne sprawozdania finansowe spółki i udaje, że nie widzi, iż całkiem zmienili się jej akcjonariusze.
Kaczyńscy zabrali się też do zarządzania nieruchomościami przy Alejach Jerozolimskich i ul. Srebrnej. W tym celu tworzą kolejną spółkę - `Srebrna Media' to klon spółki `Srebrna'. Powstaje też kolejna fundacja - `Nowe Państwo' - którą zakładają: arcybiskup Gocłowski, Jarosław Kaczyński i Ludwik Dorn. Jak by tego było jeszcze mało, szeregi fundacji zasilają spółki `Srebrna' i `Srebrna Media'. Dostałeś Czytelniku zeza? My też, ale o to właśnie Kaczorom chodziło - żeby jak najbardziej wszystko zagmatwać. Jak już wszystko jest `cacy', to nieruchomości kaczorowe zostają powynajmowane. Wszystkie - na biura instytucji państwowych, a więc takich, które płacą dużo i w terminie. No to Kaczory śpią na pieniądzach? Praktycznie tak, ale teoretycznie - dla fiskusa - wynajem nieruchomości na papierze przynosi bliźniakom same straty. Rok w rok około 3 mln zł. Niesłychane, bo przecież biznesem zarządzali i zarządzają sami `najlepsi eksperci' PiS od gospodarki, czyli: Jarosław Kaczyński, Lech Kaczyński, Ludwik Dorn, Adam Lipiński, Wojciech Jasiński, Marek Suski oraz inni pomniejsi - w tym małżonki niektórych wspomnianych. Czy Kaczyńscy są zatem idiotami? Udowodnimy, że nie są, gdy wspomnimy, iż w 1995 r. na rynku pojawił się tygodnik `Nowe Państwo'. Ten hit przygarniający sieroty po `Życiu Warszawy' kreowanym przez Wołka rozchodzi się w nakładzie 700 egzemplarzy (30 prenumeratorów). Po co Kaczorom taki gniot? Otóż `Nowe Państwo' to chyba jedyny periodyk w historii dziennikarstwa, który płaci autorom za materiały nieopublikowane. Te należności sięgaja kwoty miliona czterystu tysięcy złotych rocznie. Jak to przełożyć na język zrozumiały? Na przykład tak: Jonasz ma siostrę, a ona pisze sobie pamiętnik. No więc naczelny zamawia u niej ten pamiętnik za jakieś pół miliona zł, wiedząc z góry, że nigdy podobnego gniota nie wydrukuje. Płaci jej za to kupę szmalu. No i ten szmal pierze do czysta... Wszystko jasne?
Jak braciszkom takie przekręty się udają? A tak, że nie od parady zatrudnili arcybiskupa Gocłowskiego. Stanowi on bowiem skuteczny parasol ochronny przed sądami wszelkiej maści. Pokażcie nam bowiem takiego gieroja sędziego, który wezwie na przesłuchanie biskupa.

tak się robi przekręciki dla dobra dobrej zmiany

PostNapisane: 18.cze.2016 17:35:20 
Użytkownik

Nie wiem czy można nazwać to dumą ale z pewnościa czuje się lepiej z tym że nie daje sie okradac tylko odbieram co moje.
oczywiście robie to w granicach prawa bo za bezprawne działania juz mnie chcieli uwalić :D

Etyka itp w tym temacie nie ma zastosowania-niech rzady beda ok to i ja bede ok. Jak Kuba bogu tak bóg kubie :)

Buba gratuluje cierpliwości w pisaniu tego :)

PostNapisane: 18.cze.2016 17:38:54 
Moderator

Ja też za bardzo moralny czy etyczny nie jestem :)
I też cieszy mi się micha jak uda mi się okraść złodzieja (czytaj US/ZUS/KRUS i cokolwiek innego zakończone na *US, albo też zaczynającego się od US, np. USA)
Nic bardziej nie cieszy jak okraść lepszego złodzieja.
Moja moralność w tym temacie polega tylko i wyłącznie na tym, że nie zależy mi na maksymalnym osłabieniu PLN, pomimo, że wiadomo bym na tym w chu zyskał, mimo wszystko chciałbym by PLN była walutą mocną, jak to tylko możliwe, czyli bardzo powoli tracącą w stosunku do USD (jak to jest od 10+ lat), bo marzyć o walucie mocniejszej niż USD nie ma co, i tutaj już moja moralność się kończy, czyli nie chciałbym tracić gdyby USD słabło.
Za to chciałbym by EUR poleciało na łeb na szyje i by był brexit. Po prostu chciałbym zobaczyć jak ten burdel UE upada i rozpada się.

Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 18.cze.2016 17:53:40 
Użytkownik

Morgi racja nie to że bym chciał upadku Polski bo nie chciał bym. Jak kombinuje to się dobrze czuje najlepiej w ponoć wlasnym domu :D

Kilka lat w DE doskonale mi naswietliło sytuacje że nie ma raju nigdzie ot po prostu dzis zarabiam tam jutro może tu a za 3 dni bedzie za oceanem.
W obecnej chwili lwią cześć waluty wydaje w PL więc slaby złoty daje mi po prostu czysty zysk.

PostNapisane: 18.cze.2016 19:04:24 
Użytkownik

Buba napisał(a):
giganteusz_997 napisał(a):
TVN czuć

ano słabo w końcu jestem wg US szkodnikiem
zatrudniam ludzi tylko od 15 lat
urodziło się w "mojej firmie" 6 dzieci z pełnym socjalem dla ojców czyli urlopy, dodatki, premie itp ekstrasy
wpłacam do budżetu około 200 K rocznie

no normalnie patologia czego ja się czepiam i o co mnie kaman ?

a z telewizją mam kontakt teraz jak lecą mistrzostwa europy bo tak nie oglądam w ogóle.

A swoją drogą biorąc udział w kilku dyskusjach z kfaczystami i popaprańcami doszedłem do jednego wniosku:

jeśli nie myślisz jak my i nie oglądasz "naszych" mediów znaczy ze jesteś nienormalny, należy Cię żałować, Twoje poglądy są oderwane od naszej jedynie słusznej drogi. Gardzisz polityka i politykami znaczy się nie jesteś normalny.

Czyli generalnie wyklucza się ludzi którzy nie lubią babrać się w polskiej politycznej kloace a chcą jedynie nieco spokoju, braku "opieki" państwa czyli zwykłego : odwalcie się ode mnie.

to zresztą spotka nas kiedy pięknie walnie na glebę ZUS bo to przecież piramida finansowa taka sama jak amber gold tylko pod plaszczykiem przymusu państwowego

proste ?? no proste

No widzisz, jak chcesz to potrafisz mądrze napisać... Nikt tu nie wpaja miłości do PIS, ale obiektywnie patrząc jakaś poprawa w prowadzeniu polityki jest i trzeba mieć na prawdę ogrom złej woli, żeby twierdzić, że było lepiej...
Naród wybrał mniejsze zło, przynajmniej w mojej ocenie...
A na życie wg Twoich upodobań, to za późno się urodziliśmy, przynajmniej o jakieś 300 lat...bo nie jesteś odosobniony w swoich "marzeniach"...
Taką mamy rzeczywistość teraz i albo się dostosujesz, albo umrzesz...

Nie wiem, czy będzie lepiej, ale jestem pewny, że nieco sprawiedliwiej i inaczej...

I moja osobista prośba: daj spokój z tym kfaszystą, dudkiem itp...to na prawdę jest słabe...

PostNapisane: 18.cze.2016 19:24:26 
Użytkownik

kfaszysta, dudka, popapraniec i inne określenie swołoczy to zwykły wyraz totalnego braku szacunku i nie ma dla mnie znaczenia że najważniejsze urzędy w państwie zajmują zwykłe kłamczuchy żeby nie użyć słowa "kanalie"
a jeśli chodzi o poprawę w prowadzeniu polityki no to chyba mocno żartujesz
słyszałeś może o najnowszym fałszu naszych miłościwie rządzących ??
Pamiętacie strajk w Centrum Zdrowia Dziecka i zamknięcie MOCNO NAGŁĄSNIANE kilku oddziałów ??
o ale o tym że dzieci z tych oddziałów nie opuściły szpitala to pewnie już nie wiecie. Otóż przeniesiono większość z tych dzieciaków na inne oddziały informując oczywiście opinie publiczną o konieczności zamknięcia, ewakuacji i innych podobnych bzdurach oczywiście winą obciążając pielęgniarki. Prosty, chamski chwyt ale zapewne zadziałał ale co tam dobra ymiana musi trwa a kfasyzsta ju raz odłączał strajkujące pielęgniarki od łączności zagłuszając im sygnał komórkowy. Można ? Można ! A dudka ?? No coż nosek mu pewnie się wydłużył jak Pinokiowi bo przecież obiecywał pielęgniarkom w kapmanii wyborczej pełną ochronę i pochylenie się nad ich losem. No to się dudka pochylił.

A i żeby nie było że jestem malkontentem nazywając go pozorantem. Otwarcie tego durnego gazoportu i kto przemawia jako pierwszy ?? Może oficjalna głowa państwa ? Ależ skąd dudka grzecznie ustępuje miejsca kfaszyście. heheheheheheeehehehe. Proste pokazanie kto tu tak naprawdę rządzi

PostNapisane: 18.cze.2016 19:45:35 
Użytkownik

Napiszę tylko, że nie da się zaniedbań z 8, żeby nie powiedzieć 25 lat, czy nawet 70 lat w 8 m-cy załatwić...
Ja będę podsumowywał za 3 lata...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1