.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 00:20:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 290  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Feniks z popiołów - kącik polityczno - obyczajowy - STA
PostNapisane: 18.cze.2016 22:23:10 
Użytkownik

Auto: A8 V8 Manual Quattro.
Trza nie mieć oczu, albo być omamionym (nie wiem czym) jak te 35% narodu by nie widziec po całości dokonań obecnych pawianów że nie sa mniejszym złem sa takim samym złem jak poprzednicy. I nic dobrego z tego NIE BĘDZIE. Jak się ten temat zachowa to sami swoje poczytacie za kilka lat :)

PostNapisane: 18.cze.2016 22:25:20 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
też prawda myszon.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

PostNapisane: 18.cze.2016 22:35:09 
Moderator

Auto: A6 C5 AVF
myszon90 napisał(a):
Napiszę tylko, że nie da się zaniedbań z 8, żeby nie powiedzieć 25 lat, czy nawet 70 lat w 8 m-cy załatwić...
Ja będę podsumowywał za 3 lata...

+1

święte słowa

Audi A6 AVF + blast by Spanky :)
BMW 5 GT 3.0 N57
--------------------------------------
1.03 CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!!

PostNapisane: 18.cze.2016 22:43:55 
Użytkownik

Kiedy w końcu niektórzy pojmą że przez te na siłe wymyślone tłumaczenia sobie że czarne jednak nie jest czarne ale może szare albo bielsze...too w kraju jest taki syf jak opisał np Buba? No kiedy wy to qrrr...pojmiecie!!!!
Ja nie kumam jak dorosły człek może takie herezje se w głowie roić.

PostNapisane: 18.cze.2016 23:13:38 
Moderator

Max, proponuję zapoznać się z historią Polski od czasów solidarności, przez okrągły stół, nocną zmianę i aż do dziś (tylko nie tą lansowaną przez TVN i Wyborczą). W kraju jest syf, ale Ty nie masz o tym pojęcia - dyskutujemy na innych poziomach, w związku z powyższym nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w polemikę - nie ma sensu.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 18.cze.2016 23:17:03 
Użytkownik

Bo w tej materii jestes naiwny :) Nie masz żadnego rozsadnego argumentu nawet na poziomie pdst :)

To co pisałes to wybacz ale jest stekiem bzdur- nie to o poprzednim rządzie tylko to co piszesz o obecnym jest jedynie przejawem twojej słabości zwanej naiwnością. Wielu tak jak ty postepuje bo sa bezsilni,nie mają ani koncepcji ani odwagi ani nic poza wielka niepotrzebna nikomu i niczemu wiedzą w tym zakresie. Mi każesz czytac i sie doszkalac? Sam zób to samo otworz swoje oczka-cepem nie jestes a przynajmniej z tego forum nie uważam cię za zwykłego zauroczonego moherem polaczka o niskim IQ jakich wiele.

Kononowicza se wybierzcie to tak samo jak korwin i inni niewiele powazniejsi od chwasta w polu co jedno im w glówce- jak wykiwac ciemne masy i się nachapać-to jest motyw przewodni. Podstarzały kukiz nie ma juz z czego czerpac to teraz mu się posadka przyda :)

Kiedyś byłem bardziej optymistyczny ale jak usłyszałem kilka rzadkich textów kukuza czy korwina to nie pozostawiaja złudzeń.

Co do jednego jeszcze masz racje-nie masz po co ze mna dyskutowac do czasu az nie zdejmiesz tych okularków co cię oslepiają. A jak to uczynisz w co watpie to juz nie bedzie o czym dyskutować :)

pracowałem w jednostce samorządowej i miałem do czynienia z władzami także wysokiego szczebla-pani minister Fedak na wizytacji naszego osrodka wsparcia powiedziałem zeby se nie kpiła to wielce się obruszyła-2 lata później wydała swoje spec ustawki które zniszczyły w zasadzie ośrodki wsparcia dla niepełnosprawnych.
Obecna władza w moim mieście jest sprawowana przez niekompetentną idiotke nauczycielke-ktora wszystko rozpieprza tak jak pani premier-zna się najwyżej na własnej pipce a nie na polityce i sprawowaniu władzy.

Do PL przyjeżdzam na 2 tyg odpoczac od niemców ale do DE jade na 2 miesiące odpoczac od Polski :)

Wlasnie doczytałem że duduś wysyła kontyngenty do walki s isis :D A 30tyś żołnierzyków i tony sprzetu bawia się pod nazwą Anakonda16 żeby putinkowi szabelka pomachac zamiast zabrac ten majdan i pojechac na południe i zrównac z ziemia kochany isis-na pewno by się lepiej doszkolili!

PostNapisane: 19.cze.2016 07:49:19 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Można dodać, że niestety, ale nasza cywilizacja zarówno europejska, jak i amerykańska to cywilizacje w których rządzi socjalizm...W naszym kraju jest jeszcze na stosunkowo niewielkim poziomie w porównaniu do zachodu europy...
A niestety socjalizm wiąże się z dojeniem ludzi pracujących na rzecz ludzi bezradnych lub leniwych... I mam tu na myśli zarówno ludzi prowadzących swoje małe czy duże biznesy, jak i tych, którzy pracują na etatach...ponieważ i ich lwią cześć pracy zabiera ustrój...
Tu frustracja w takich postach jak Buby nic nie pomoże, trzeba drobnymi krokami uświadamiać rządzących, że ta droga do niczego nie prowadzi...to można tylko pokazywać w wyborach, głosując w wyborach..

PostNapisane: 19.cze.2016 07:54:38 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Ale Buba ma racje.
Jak ma być dobrze gdy:
-za pracę się karze (podatkiem)
-za pijaństwo i lenistwo się nagradza (zasiłkami, zapomogami)

To mnie poważnie wkurvia, dlatego jak tylko mogę do d*ymam system.

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 19.cze.2016 08:06:45 
Użytkownik

Auto: 8QB31.8T Coupe 7A automatic
Oczywiście że ma rację, tu każdy z piszących ma rację (z wyjątkiem maxa8, jego chyba ciapki w niemczech odpowiednio traktują), tyle, że nie ma możliwości spełnić wszystkich tych postulatów, a już na pewno nie szybko...w ciągu 8 m-cy...
Najlepszym przykładem dobrej zmiany jest brak emigrantów u nas i związanych z nimi problemów, uniezależnienie się od poklepywania w plecy przez lewaków z Bruxeli, i włażenie im w dupę, więc coś się jednak zmienia na plus...

PostNapisane: 19.cze.2016 08:25:37 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Ja tego nie widzę, sorry.

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

PostNapisane: 19.cze.2016 10:03:19 
Użytkownik

Tak jak wspomniałem to tylko wyobraźnia ludzi ktorzy nie potrafia skumac że każde łajno smierdzi tak samo :)

Pracowałem w ośrodku pomocy społecznej kilka lat nie raz widziałem jak mości socjalne dawały nadętej patologii kase nie raz po 2 k miesiecznie wliczając wszystkie opcje. Ustawa wyraźnie okresla że w razie stwierdzenia marnotrawstwa sa furtki pozwalające zabrac ten hajs bez problemu. A czy przepijanie kasy to nie wystarczający powód? Często nawet pomoc materialna jak np opał była natychmiast spieniezana za przysłowiowa flaszke. Jakies cygany co tylko pasozytami są nigdy nic nie zrobili dobrego a wręcz non stop okradają i nekają normalnych ludzi dostają hajs....
Natomiast wiele osób się skarżyło że nie dostali nic bo im tam o 3zł cos przekroczyło czy wrecz z powodu ładnego mieszkania! Jedna osoba usłyszała wprost że moze sobie sprzedac panele z podłogi to bedzie miała na chleb. I te rodziny normalne zwykle dostawały odmowy na rzecz patologi!! Oczywiście zasięgłem informacji u "koleżanek" dlaczego takie durne decyzje wydają? Usłyszałem że są słuszne-niestety wywalając im na biurko ustawe nie usłyszałem więcej odpowiedzi.
Przez te 5 lat wielu ludziom co zwyczajnie nie wiedzieli podałem przepisy na których podstawie się mieli odwoływac i do kogo i jak. W większości odwołania były uwzględniane a ja od "koleżanek" słyszałem że sram we własne gniazdo. oczywiście im powiedziałem że juz same je wczesniej ufajdały swoim durnowatym oderwanym od rzeczywistości postepowaniem.
Pomagało to tylko wtedy gdy sam zawiozłem idiotke i pokazałem że węgla czy żarcia czy ciuchów czy wręcz kasy nie ma juz zwykle dobe po przyznaniu. No ale to walka z systemem dokladnie taka jak walka z ludzmi wybierającymi byłe i obecne małpy do rządzenia! Wy ludzie małej woli nie kumacie o co tu chodzi więc jestescie tylko pionkami z nadzieja na lepsze jutro i ta nadzieje was oszukuje bo nie łaczycie tego z racjonalnym zdrowym rozsadkiem.
Ja czułem niebywałą satysfakcje jak wiele rodzin czy nawet samotnych biednych ludzi dzieki mnie dostało pomoc natomiast patole ja stracili chociaż na miesiąc.
Niestety po moim odejściu wszystko wróciło do normy i to ze zdwojona siłą. Dokładnie tak jak po obaleniu pisiorów ci sami ludzie teraz ochoczo ich przywrócili zapominając jakie to jest łajno....

Ja wiem że mam racje i po prostu to że się dalej co poniektórzy chca oszukiwac to naprawde wasza sprawa. Słodźcie sobie herbatke solą i wmawiajcie że to miód. Taki wasz marny los.
Ja się od tego oderwałem i obecnie na przemian sobie pracuje i dymam system na ile się da.

PostNapisane: 19.cze.2016 10:54:09 
Użytkownik

Buba z tym strajkiem w Centrum Zdrowia Dziecka to wiesz że za tym stoi KOD? tak samo teraz strajk młodych lekarzy kod cały cas nakręca po to powstał.

-za pijaństwo i lenistwo się nagradza (zasiłkami, zapomogami) wiecie ile dają ? bo mycielińskie że chyba PLNy się sypią ja wiem i np. na dziecko 70zł powyżej 5 lat 100zł miesięcznie jak nikt nie pracuje. przerabiałem temat

Ten człowiek dużo wie, posiada dużą wiedze żeby rządził tusk jego życie byłoby zagrożone.

PostNapisane: 19.cze.2016 18:30:38 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
myszon90 napisał(a):
Napiszę tylko, że nie da się zaniedbań z 8, żeby nie powiedzieć 25 lat, czy nawet 70 lat w 8 m-cy załatwić...

W rzeczy samej.

PostNapisane: 19.cze.2016 20:13:41 
Użytkownik

Wesoło w tych niemcach macie :):

PostNapisane: 19.cze.2016 21:27:00 
Moderator

Max, Twoich wypowiedzi nie będę komentował - szkoda czasu na rozmowy z Tobą w tym temacie (prosiłem abyś już się tu nie udzielał bo kompromitujesz się strasznie, ale jak taka jest Twoja wola to proszę bardzo). Żyj w swoim świecie i niech Ci ziemia lekką będzie.

Małe science - fiction specially for you:

Giganteusz, dobra wrzutka z Gadowskim.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 19.cze.2016 21:39:56 
Użytkownik

Ta a świstak siedzi i zawija sreberka...jeszcze jeden samolocik mógł spaśc było by więcej świeżego powietrza.

Skompromitujesz sie ty i tobie podobni cwierkając więcej o ten cudnej zmianie :)

Ksiądz mi iles lat wpierał że bóg istnieje i co tez pewnie na słowo uwierzyłes?? :D

PostNapisane: 19.cze.2016 21:46:55 
Moderator

Tak tak Max, nie wiesz o czym piszę więc przestań komentować.

BMW 5 GT 3.0 N57

PostNapisane: 20.cze.2016 07:47:37 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
Zarathustra napisał(a):
myszon90 napisał(a):

+1

święte słowa

No błagam Was, nie rozśmieszajcie mnie!!! O jakim, k...wa naprawianiu Wy mówicie, za trzy lata to nie będzie czego podsumowywać...Otwórzcie do cholery oczy albo zdejmijcie różowe okulary, to jest TKM w najgorszym z możliwych wydań, banda nienażartych kretynów, chamów i warchołów.

PS. Jak macie wątpliwości to posłuchajcie komentarzy państwa parlamentarzystów PISu nagranych zresztą przez jednego z nich. I to jest powód do chwały...Rzesz ręce opadają, a Wy udajecie, że deszcz pada i to tylko dlatego żeście na nich głosowali...

PS2. Odważy się któryś z piewców dobrej zmiany skomentować poniższe:

http://natemat.pl/182875,podroz-za-jede ... em-policji

PostNapisane: 20.cze.2016 08:30:06 
Użytkownik

Lis jest przesiąknięty nienawiścią wystarczy na niego spojrzeć
http://niewygodne.info.pl/artykul7/0309 ... c-w-PL.htm masz jak kłamią

PostNapisane: 20.cze.2016 08:59:19 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
giganteusz_997 napisał(a):
Lis jest przesiąknięty nienawiścią wystarczy na niego spojrzeć
http://niewygodne.info.pl/artykul7/0309 ... c-w-PL.htm masz jak kłamią

A do zdjęć jarka w podróży się odniesiesz? To jest fakt kolego czy to Ci się podoba czy nie, i czy lubisz Lisa czy nie. Czy dalej będziesz zmieniał temat?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5783 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 290  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1