Myślcie, piszcie sobie co chcecie. Nikogo swoim postem nie obraziłem (a przynajmniej nie miałem zamiaru). Treść mojego posta skierowana była do wszystkich niezależnie od wyznania, ponieważ niniejsze forum nie jest miejscem na tego typu dyskusje. Jeśli nikt tutaj nie obnosi się z tym, że buddystą, islamistą, agnostykiem czy katolikiem to dlaczego Wy macie tak się obnosić ze swoim ateizmem
Przy okazji piszecie o cyt.pasibrzuchach, czarnuchach-pedofilach, katolach itp. i to wg Was jest w porządku
Ogarnijcie się chłopy bo jedynie nienawiść przez Was przemawia.
Baskecior napisał(a):
gitmar napisał(a):
Baskecior napisał(a):
gitmar napisał(a):
....i na tym radzę zakończyć tą bezproduktywną dyskusję nt.religii (burdel polityczny już Wam nie wystarcza
) Każdy wierzy w co uważa lub co mu sumienie podpowiada (o ile je ma). Dotykacie drażliwego tematu i będziecie patrzeć na siebie przez pryzmat religii, polityki itp. co nie będzie wpływać pozytywnie na klimat tego forum i Waszych relacji. Przypominam po raz n-ty, że to forum motoryzacyjne a coraz mniej się to odczuwa. Zebrała się grupa leśnych dziadków w których pasja już wygasła i potrafią się tylko opluwać nawzajem
Poza tym tak BTW, przypominam że używanie na publicznym forum słów typu hooy, pyerdolę itp.świadczy tylko o Was. Nadużywanie tego typu wulgaryzmów (chociaż nieznacznie zmienionych) będzie premiowane karteczkami. Dziękuję
Nie chce mi się rozwodzić precyzyjnie nad twoją nieznajomością RF, ale mocno mijasz się z prawdą.
Piszę do moda - nie do kolegi - jako ex mod z dużym stażem ...
Do leśnego dziadka duuuużo mi brakuje - więc spadówa
Uważaj co chcesz, Twoja sprawa. Prawda jest taka, że coraz mniej tu Audi a coraz więcej rynsztoka. Największa aktywność jest w wątkach z motoryzacją nie związanych. Chcecie czy nie (starzy wyjadacze tego forum) ale zestarzeliście się i wolicie pindolić o polityce albo religii właśnie bo pasji pod tytułem Audi już w Was nie ma. A trzeba pamiętać z jakiego powodu się tutaj znaleźliście.....
Basket, nie pierwszy raz kwestionujesz nasze kompetencje jako moderów. Oczywiście - nikt nie jest nieomylny ani wszystko wiedzący. Uważasz że zrobiłbyś pewne rzeczy lepiej - zapraszamy ponownie do współpracy, ostatnio brakuje tutaj rąk do pracy.
BTW, zajrzyjcie na inne fora, zwłaszcza takie gdzie jest więcej młodszych wiekiem użytkowników. Tam nikomu nie chce się dyskutować o tematach pobocznych tj.polityka.....albo tego typu wątki są ucinane w zarodku.
To jest HP o ile nie doczytałeś RF - w tym miejscu możemy rozmawiać o czym ślina na język przyniesie. Niestety ale zawoalowane bluzgi nie są bluzgami i jako takie nie podlegają represjom ...
Co do moderacji - zrezygnowałem nie bez powodu - nadal twierdzę iż towarzystwo wzajemnej adoracji zawłaszczyło sobie klub w imię partykularnych interesów a moderatorka leży po całości.
Moja rada: trzymaj się RF i sprzątaj tam gdzie sprzątać trzeba - z mojej strony zgłoszenia źle nazwanych wątków czy innych nieprawidłowości są na porządku dziennym.
Na technicznych też nie odpuszczam i chyba to widać.
PS: co do braku pasji do Audi w przypadku większości osób na tym forum chyba się pomyliłeś ... Sam ostatni mój zakup czy inne kwiatki w tym wątku przeczą twoim słowom. Ochłoń, napij się ulubionego napoju i przemyśl temat.
Nie musisz mi przypominać o zakresie moich funkcji (nie obowiązków - robię to charytatywnie, więc jedynie z dobrej woli), wiem co do mnie należy. A od sprzątania jest woźny, cieć itp. Jak ktoś na forum mówiąc kolokwialnie zrobi kupę, to jest grzecznie proszony o jej posprzątanie a w przypadku niesubordynacji ponosi sankcje.
Nie mam z czego ochłonąć, bo nie mną targają negatywne emocje. Pić też nie muszę, akurat to mi nie pomaga (Tobie zapewne też nie).
Z mojej strony koniec dyskusji i o to samo apeluję z Waszej strony
Mało pozytywnie się tu zrobiło