tomeksopot napisał(a):
no ale do reszty to już sie nie odniesiesz...hmmm...
Banalizujesz bo ja myśle narodowa-konserwatywna-prawica, a Ty mówisz PiS (oszołomy,pani broszka itp...) i się rozmowa kończy bo na nienawiści do pisu się Twoja świadomośc polityczna kończy..
Fakt powinienem wyrazić się precyzyjniej... odsunięcie od władzy PO owszem było najważniejsze, ale PO raczej jako symbolu postkomunistycznego ukladu zawartego w magdalence pod przewodnictwem "wielkiego bohatera narodowego" jakim był Bolek. Chodzi o biegunowość. PiS nie jest idealny ba może i nawet kiepski, ale innej alternatywy nie było i dlatego ludzie powiedzieli dość!
Ja i mnie podobni też mówimy dość, na tej samej zasadzie, nie wolno? I zluzuj rajtuzy, PISu to ja nie lubię, a jak już któremuś z kolegów odpowiedziałem, uczucia nienawiści nie znam, po prostu.
Powiem szczerze, Twoje powyższe komentarze są zwyczajnie niegrzeczne, nie czujesz tego? Cytuję "się rozmowa kończy bo na nienawiści do pisu się Twoja świadomośc polityczna kończy.." Jak chcesz prowadzić jakikolwiek dialog po takiej ocenie, tak naprawdę nic o mnie nie wiedząc?
Na koniec raz jeszcze, jak Was d...a zaboli za chwilę finansowo, bo trzeba będzie płacić za aktualne rozdawnictwo to przejrzycie na oczy. Spadam...