Ja korzystam, czy jakieś haczyki - pewnie tak, ale gdzie ich nie ma.
Generalnie auta nie możesz zburaczyć, zniszczyć, modyfikować.
Zasady znasz, to nie będę Ci tłumaczył co i jak.
Jak masz możliwość, bierz zeszłoroczne - ja wyrwałem wszystkie przeglądy gratis, pierwszy rok ubezpieczenia opłacił mi importer, i do tego zimówki
Jeśli robisz 10-15k to bierz z limitem na 20k rocznie - limit jest rozliczany w skali całej umowy, a jak masz niższy przebieg roczny, będziesz płacił troszkę mniej - bo auto z mniejszym przebiegiem ma wyższą wartość po upływie umowy, więc spłacasz mniejszą kwotę utraty wartości.
Co do GAP - nie kupuj u dilera - kup w autoprotect.pl - ja zapłaciłem 3400 za 3 ochronę, suma ubezpieczenia 100k zł.- oczywiście kwota ubezpieczenia GAP to jakaś pochodna ceny auta, więc pytanie ile kosztuje Twoje upatrzone CCCO.
EDIT
Za krótko korzystam, żebym mógł wyrazić jakąkolwiek opinie, i mam nadzieję, że nie będzie sytuacji kryzysowych (szkoda, utrata przedmiotu, itd. - ale na wszelki wypadek GAP'a kupiłem - wole spokojnie spać
) - procedura szybka i przyjemna - wpłata, papiery, dwa dni i umowa do podpisania - tablice odebrałem sobie sam w W-wie i pojechałem z nimi do dealera - auto było przygotowane do wydania, przykręcili blachy, protokół i w drogę.
Na chwilę obecną chyba najrozsądniejszy sposób na nowe auto na gwarancji, do tego nie musisz kopać się z koniem (kupującym) - po 3 latach oddajesz i bierzesz kolejne - i ja mam taki sam plan, dzięki temu, upalać można do woli, nie ma się co martwić, że coś piardnie, bo jak piardnie, to naprawią