drookash napisał(a):
... Może nie wszyscy wiedzą, ale kawałek wewnętrznego poszycia drzwi jest z amelinium
Weź magnesik to się przekonasz.
... Szkoda, że fela nie ori... bo 11 ramienne lub 5 ramienne ori audi wyglądają na tym autko ślicznie.
O amelinium wiem
felgi też mam ale 10 ramienne
czekają na nowe auto.
To ja napisze moje obserwacje.
Dywaniki są oryginalne i dobrze założone ale tylko z przodu bo tył to nie wiadomo skąd (mam komplet czterech u siebie w domu i są identyczne jak te z przodu).
Mało oleju w zbiorniku od wspomagania ale to wina zluzowanych opasek na przewodach przy zbiorniku, które jak widać już zostały wymienione (oryginalnie są zaciskowe).
Brak osłony na akumulatorze ale to wina akumulatora, w sensie wymiarowym i pewnie "helmut" zostawił w garażu.
Brak zaślepki na pokrywie silnika już przerabiałem, aż po kupnie drugiego zestawu postanowiłem ich już więcej nie zakładać. Według mnie odpada w trakcie pracy/wibracji silnika po prostu.
Silnik jak i całe auto myte i szykowane na kupca ale to norma.
Błotnik od strony kierowcy nie jest symetrycznie taki sam jak druga strona patrząc na pokrywę silnika ale może to tylko tak zdjęcie wyszło.
Brak jest naklejek na tylnym błotniku tuż za drzwiami. Nie mogę ich dojrzeć na jednym ze zdjęć, tym na którym pokazuje całe tylne koło.
A wiem, że powinny tam być bo w moim są i to w kolorze nadwozia, a nie bezbarwne jak np. w C5.
W sumie to i do tylnej pokrywy bagażnika też można się doczepić patrząc na linię lamp.
Aha i nie podoba mi się ten nie oryginalny alarm i ta instalacja z bezpiecznikiem przy akumulatorze.
Szkoda, że nie ma szyberdachu bo podsufitka prędzej czy później będzie się odklejać.
Nikt nie zna sprzedawców z tego komisu?