mały v8 napisał(a):
Luki147 napisał(a):
mały v8 napisał(a):
15 lat pier..enia na forum o tym quattro , jeden gamoń coś bełknie i zaczyna się od nowa ,wywody inżynierów teoretyków na 4 strony
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
Oj Mały , Mały , ..... Ty mój cudowny Kolego
![Very Happy :d](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jak dobrze pamiętam, to ten "gamoń" w zajybistej , promocyjnej cenie swego czasu pogonił Ci kompletny cudny , zestawik jakim był zestaw wyświetlacza temperatury zewnętrznej , z całą wiązką , kostkami , i czujnikiem ...... to jakże jeszcze lepszego , i cudnego Twojego A80..... Piałeś z zachwytu , że cudnie , że wszystkie kabelki profeska opisane , łącznie z pinami , jak je podłączyć .
Błędy się zdarzają , i ja się do nich przyznaję
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
, ot taka mała riposta w kontekście wymiany uprzejmości personalnych .
![n :):](./images/smilies/052.gif)
Hahahahah wspaniale, termometr działa, na wiosnę idzie na allegro razem z samochodem, co nie znaczy że nie jesteś niedouczonym nieukiem , 10 lat na forum, posiada auta z napędem.......i mu się przy 140-stu rozłącza , to chyba jak wał się urwie
![n :056:](./images/smilies/056.gif)
Po pierwsze , .. primo ultimo tu nie chodzi o moje niedouczenie , ... gdyż tego nigdy nie negowałem , ...a nawet zakładam , że raczej nie osiągnę takiej wiedzy na temat , jak co nie którzy na tym forum .
Po drugie , określenie mnie nieukiem , .... chociażby na przykładzie , tego zestawu , który Ci wysłałem , który sam zaadoptowałem po kilku godzinach prób w swoim dawnym audi 80 , ... i działał poprawnie , a to dzięki informacjom na tym forum , i ludziom , którzy ją tutaj zamieścili ...., to Twoje określenie ma się nijak do realnej oceny moich zdolności .
Co by nie być gołosłownym zerknij sobie tutaj ......
http://audi.a6klub.pl/nie-dzialajace-gr ... t79777.htm całkiem wypasiony wątek o naprawie grzanych foteli , i wiesz co ?? fotel zajeybiscie działa , jeszcze raz dzięki koledze Zarathustra za odzew .... Damian warto było po niego się tłuc ze Szczecina na Toruń ... kubełki wyglądają kozacko , zwłaszcza jak nie mają wytartej lewej strony , ... która standardowo się wyciera od tego wsiadania ..... a o przygodach podczas drogi nie wspomnę
ale wiesz o co chodzi , ... chyba nie zgadniesz .... Na wiosnę sprzedajesz auto , ... to mam nadzieję , że tym razem wyciągnąłeś wnioski , i nie wjebieyesz na minę przyszłego kupującego , i nie zataisz stanu faktycznego auta ... Tak jak to było w przypadku Kolegi Morgi ..... znacie się jak łyse konie , nie jedną flachę żeście obalili pewnie , sprzedałeś mu taki temat , że pożal się Panie Boże .... siedzisz na forum od 2005 roku , i ludziom takie kity wciskasz .
Także ten , tego , tamtego ... chodzi o to , że jak nie masz wkoło swego ogona schludnie pozamiatane , to nie wytykaj innym jacy to są oni be , i fe , ... bo nigdy nie wiesz , a której strony poleci kubeł zimnej wody
![n :):](./images/smilies/052.gif)