Cześć opisze swoje Audi które posiadam od tygodnia. Jest to moje pierwsze auto. Pierwsze wrażenia to mega radość moc , chociaż i tak jej mało jestem przyzwyczajony do przyśpieszenia ponieważ tata posiada 500 konnego Nissana 350z ale prowadzenie na tym "zawiasie" jest cudowne auto jest twarde ale prowadzi się jak gokart co mi bardzo bardzo odpowiada. Auto kupione z kilkoma mankamentami mechanicznie 100% sprawne zdrowe brak rudej natomiast nadwozie wymaga dopieszczania. Było malowane już raz gdzie niegdzie klar zchodzi, sprzedający uderzył w jakieś zwierze zderzak połamany chłodnice wymienione. Wszyskie mody były robione w Szwajcari skąd autko było sprowadzone półtora roku temu ogólnie widać że ktoś robił sobie torową zabawkę i przytulił się do bandy lewą stroną , wymaga polakierowania jeszcze raz dla estety. Ogólnie autko jest mega ale wymaga miłości . Plany to zagazowanie go (pewnie mnie za to zlinczujecie ale po co przepłacać za paliwo a dobra instalacja nie sprawia żadnych kłopotów) i power up na początku jakiś chip na te 250-260 koni potem jakaś hybrydowa turbinka
AUDI S3
Rok produkcji: 2000
Silnik: 1.8T APY 210hp/270nm
Napęd: QUATTRO/Haldex
Zawieszenie: Przód seria / tył blestein
Hamulce: Seria
Nadwozie: Oryginalne S3 polift,xenony
Układ dolotowy: Seria
Układ wydechowy: downpipe seria od kata 2,5" całkiem przyjemny i cichy
Koła: Toma Racing 18"
Wnętrze: Skórzane Recaro