rafala6 napisał(a):
W de jest ich od koloru do wyboru nie widzę problemu z kupnem takiego auta.
Tak wiem że w DE jest ich dużo, po tym już poznaję które nie są w polsce, tylko że zależało mi na tym żeby auto było w polsce (ze względu na leasing).
Pablo200 napisał(a):
zadzwoń jest jedna ciekawa sztuka
Próbowałem na ten numer ze stopki ale tel chyba jest wyłączony/poza zasięgiem ;/
lucas3512 napisał(a):
wyglądało sensownie na zdjęciach i konfiguracja mi odpowiadała, jechałem oglądać bez względu za ile było wystawione
no ja to w sumie obejrzałem z 3 tylko, bo albo cena była zabójcza (szukałem czegoś tak do 200k brutto) albo nie odpowiadała mi konfiguracja. Też już miałem plan znaleźć auto w de, i ściągnąć przez firmę/handlarza który mi wystawi fakturę, stwierdziłem tylko że poczekam aż ta nowa akcyza wejdzie, wtedy koszt importu takiego auta spadłby do ~10k, to daje jakieś 20k w kieszeni, imho duża różnica.
Co do konfiguracji to przyznam szczerze trochę odpuściłem, chciałem wentylowane fotele ale niezbyt dużo modeli to ma, a i czytałem że ta funkcjonalność nie powala, chłodzić chłodzi, ale jak człowiek się pocił tak nadal plery ma mokre. Marzyło mi się też zawieszenie pneumatyczne ale to też nie zawsze jest, a i kosztów ew. serwisu się trochę obawiam...
W każdym bądź razie pomarudziłem i w weekend znalazłem jedną która wydaje się być dość sensowna, polski salon, trochę zniszczona [poleasingowa i widać koleś średnio szanował środek, dość brudna, lakier zarysowany w paru miejscach]. Tak jak była jeżdzona, tak ktoś ją odstawił do leasingodawcy, ani to umyte, ani odkurzone, na zdjęciach trochę odstrasza ale mechanicznie wygląda na zadbaną. Na dniach VWLeasing ma mi ją przetransportować do ASO Audi żeby mogli zrobić przegląd przedzakupowy i chyba będziemy finalizować transakcje. Cena wydaje się zbyt promocyjna, więc wolę się upewnić że wszystko ok. Niestety nie ma pneumatyki ani wentylowanych foteli ale trafił się heads-up display i aktywny tempomat z lane/brake assist i adaptacyjne światła więc w sumie nie mam co narzekać.